Joi,
29.07.2021
Partial Noros
Acum
28°C

Petricevic: Trebuie sa tratam meciul cu Dinamo cu o seriozitate maxima

CSU Atlassib Sibiu joacă sâmbătă cu Dinamo, la București, în etapa a V-a. Mihai Paul și Cristian Ban sunt accidentați, nu vor evolua la București, dar vor face deplasarea cu echipa în Capitală.

Antrenorul Dragan Petricevic a vorbit, ieri, despre partida pe care echipa sa o susține sâmbătă, de la ora 15.00, cu ultima clasată în Liga Națională de Baschet Masculin. „Meciul cu Dinamo este unul care e văzut ca și rezolvat. Eu nu sunt de acord cu această constatare. Este un meci cu o divizionară A, și acesta e lucrul ce trebuie reținut de toată lumea. Cu siguranță nu ne gândim ca la un meci în care nu va trebui să transpirăm serios ca să obținem victoria acolo. Dinamo a mai arătat câteva evoluții bune și în pregătiri dar și în campionat. Să nu uităm că liderul diviziei A în acest moment, Clujul, a câștigat destul de greu prima etapă cu Dinamo acasă. Sunt niște semne. Trebuie să tratăm acest meci cu o seriozitate maximă”, a spus antrenorul.

 Fără Paul și Ban. Debutează Tincu

CSU nu va putea conta la București pe serviciile lui Mihai Paul și Cristi Ban, ambii fiind accidentați. „În acest moment avem două probleme de lot. Mihai Paul, care în continuare este nerefăcut și care, deși este într-o stare mai bună, nu va fi apt pentru meciul cu Dinamo, de sâmbătă. Din nefericire și Cristi Ban a suferit ieri o entorsă, care pare să îl țină ceva timp pe margine. Vreau să vă spun că există șanse foarte mari ca la meciul cu Dinamo să se producă debutul în Divizia A pentru jucătorul Vlad Tincu. Este un jucător sibian de 18 ani. Poate acesta poate fi un punct de remarcat, deoarece totuși acest jucător este cel mai tânăr component al lotului nostru. Nu știu cât va juca”, a mai spus Petricevic.

Cu Timișoara în Cupa României

Sorții au scos în calea Sibiului, pentru sferturile de finală ale Cupei României, fosta echipă a lui Petricevic, BC Timișoara. „BC Timișoara este un adversar dificil și care se află în grupul candidaților la câștigarea acestui sezon. Cu siguranță una din primele trei – patru forțe ale baschetului românesc în acest moment. Va fi greu. Ușor nu avea cum să fie, indiferent cu cine am fi picat din celelalte șase echipe. Ne deranjează sigur că au fost programate partidele pe 29 decembrie și 4 ianuarie. Nu știu dacă așa a programat Federația sau președinții de cluburi așa cum am auzit că ar fi cerut acest lucru”, a subliniat Petricevic.

Lotul rămâne neschimbat până în iarnă

Antrenorul a mai spus și că nu vor surveni schimbări în lotul CSU Atlassib Sibiu până în iarnă „Nu știu de unde se vehiculează ideea asta că am vrea să schimbăm jucători. Uite ca să lămurim acum pentru totdeauna problema asta, spun așa. E lămurit. Schimbări nu vor exista în lot cel puțin până la sfârșitul turului. În cazul în care se accidentează cineva, nu facem înlocuire ci facem adăugare de jucători, asta dacă ne permitem”, a conchis antrenorul.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus