Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Telecabina de la Balea a fost oprita din cauza vremii urate

 

Telecabina de la Bâlea Lac a fost oprită, sâmbătă, din cauza vântului puternic, meteorologii avertizând că intensificările vântului vor atinge şi depăşi la munte 90 de kilometri la oră.

Administratorul telecabinei de la Bâlea Lac, Leo Kilngeis, a declarat corespondentului MEDIAFAX că telecabina este oprită deoarece vântul bate puternic atât la înălţime, la Bâlea Lac, cât şi la Bâlea Cascadă.

"Acum este oprită telecabina. Astăzi (sâmbătă - n.r.) nici nu cred că am făcut vreun drum. Bate vântul foarte tare, atât la Bâlea Lac, cât şi jos, la Bâlea Cascadă. Nici clienţi nu prea sunt. Cei care sunt fac coborârea cu maşina, pentru că drumul este bun", a spus Leo Klingeis.

Potrivit unei avertizări transmise, sâmbătă, de Centrul Meteorologic Transilvania Sud Sibiu, "intensificările vântului vor atinge şi depăşi la munte 90 de kilometri pe oră".

Meteorologii au avertizat că în 20 de judeţe ale ţării va fi vânt puternic, care va atinge la rafală viteze de 70-80 de kilometri pe oră şi izolat 90 de kilometri pe oră.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus