Miercuri,
01.02.2023
Parțial Noros
Acum
1°C

Drumul Jina-Sugag, care leaga judetul Sibiu de Transalpina, a fost inaugurat

Conducerea Consiliului Județean Sibiu a inaugurat astăzi oficial drumul Jina-Șugag, în lungime de 10 kilometri. Asfaltarea drumului s-a făcut printr-un proiect al CJ Sibiu împreună cu CJ Alba, și a costat 18,6 milioane de lei, fără TVA, dintre care valoarea nerambursabilă obținută prin Programul Operațional Regional s-a ridicat la 17,4 milioane de lei, fără TVA. Concret, județul Sibiu a contribuit cu 196,1 mii lei, iar județul Alba cu 160,4 mii lei.

Drumul are 5,7 kilometri în județul nostru și 4,3 kilometri în județul vecin. Lucrările au început în 31 august 2009 și au fost realizate de asocierea de firme SC Roemi Group SRL și SC General Trust Argeș SRL. Un alt contract a fost încheiat în luna mai a acestui an cu SC Florea Grup SRL, firmă care a realizat lucări de consolidare a taluzelor, sistemul rutier și a amenajat rigolele între Jina și Dobra. Drumul unește practic Mărginimea Sibiului de Valea Sebeșului și merge până în intersecția cu Transalpina.

La inaugurarea de astăzi a participat atât președintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea, cât și vicepreședinții Nicolae Neagu și Ioan Banciu. De asemenea, la eveniment a fost de față și deputatul Mircea Cazan. ”Cu certitudine această investiție va contribui la dezvoltarea turistică și economică a comunelor Jina și Șugag, precum și a întregii zone. Doresc ca în următorii patru ani să realizăm cât mai multe investiții în infrastructura de drumuri și să pregătim proiecte pentru accesarea de fonduri poststructurale”, a declarat Ioan Cindrea.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

14 comentarii

Bravo!

Acum 10 ani

Bottesch!!!
Raspunde

ha ha

Acum 10 ani

asa este...asta e soarta..uni au viziuni si le pun in practica cu multa lupta ,altii care au frecat manganul acum inaugureaza!!!!!!!hala cindrea,cazan and co.....marionetele lui iliescu..........bleahhhhhhhhhhhhh
Raspunde

ANDREI

Acum 10 ani

Amintirile ne chinuiesc uneori. acest proiect a fost \'\' sustinut\" total de PSD.\" Au avut permanent grija ca banii sa vina la timp\". Oare nu meritau sa taie iei panglica ?!!!!!!!!!!!! Ne poate spune d-nul Cazanul.
Raspunde

Alex

Acum 10 ani

bravo Botesch!!!
Raspunde

Alex

Acum 10 ani

Si daca Cindrea se intereseaza atat de mult de drumurile judetene de ce nu a licitat in cest an si alte drumuri asa cum a facut Botesch?
Raspunde

Alin

Acum 10 ani

felicitari pentru realizare Bottesch
Raspunde

marginean

Acum 10 ani

N-aţi postat un filmuleţ cu această tăiere de panglică şi pe youtube(eventual pe www.youtube.com/user/brylutv, sau pe www.youtube.com/user/traiandeleanuts?...Vreţi să v-o ia alţii înainte?
Raspunde

Gica Contra

Acum 10 ani

raminerile in urma sunt ale celorlalti,iar taierile de panglici,\"\'specialitatea noastra\".
Raspunde

buluc

Acum 10 ani

Felicitari d-le Bottesch!!! De departe, cel mai bun presedinte!
Raspunde

buluc

Acum 10 ani

Si eu sunt sas si sa va intre bine in cap, opincarilor, tot ce-i german este bun, deoarece suntem rasa superioara. Nu conteaza ca mai sunt si retardati printre noi, asa ca mine sau Bottesch. Noi suntem exceptiile care intaresc regula!
Raspunde

buluc

Acum 10 ani

@10 - tanara fata, nu cred ca-si au loc comentariile tale aici, in conditiile in care folosesti alte \"Nume\" desi IP-ul tau este afisat. Asta zice multe despre tine. Probabil esti invatata sa copiezi de la scoala, iar daca esti sibianca.. ai grija sa termini 12 clase macar, sa nu ne faci de prea multa rusine! Succes la capacitate!
Raspunde

buluca

Acum 10 ani

Batrane domn, stiam din start ca voi, sasii, nu aveti imaginatie si nici simtul umorului, asta vizavi de IP-ul afisat. Nu inteleg de ce tot aduceti elogii etniei dumneavoastra ramase la Sibiu, din momenyt ce dvs. sunteti in Germania. Spiritul de solidaritate etnic, specific minoritatilor din Romania, la fel ca la unguri sau tigani?
Raspunde

buluc

Acum 10 ani

Acum chiar devine amuzant :)) Nu sunt sas, dar nici nu sunt de acord sa-i bagam in aceeasi oala cu ungurii si tiganii...
Raspunde

Ponta

Acum 10 ani

Nici eu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus