Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
4°C

Traditiile si apucaturile lui Cristian Tabara, alaturi de parintele Constantin Necula

În prima zi a celei de-a douăsprezecea ediții a Târgului de carte și revistă religioasă de la Sibiu, recunoscutul om de televiziune Cristian Tabără își va lansa volumul ”Tradiții și apucături”, carte despre care va vorbi părintele Constantin Necula. ”Nu ocoleşte subiecte incomode, de aceea caută să răspundă la întrebările pe care coechipierii de generaţie (PRO sau nu) le adresează prietenului lor. Nu are pretenţia că le ştie pe toate, nu construieşte texte ultimative, nu-şi îngăduie să nu-şi recunoască greşelile – fie ele şi de ton”, arată părintele Necula în prefața cărții lui Tabără. Volumul va fi lansat joi, 8 noiembrie, de la ora 17:30, în Corpul B al Bibliotecii Județene Astra.
Târgul de carte și revistă religioasă de la Sibiu va fi deschis oficial joi, 8 noiembrie, de la ora 13:00, ultima zi de vizitare fiind sâmbătă, până în jurul orelor 20:00.
În cadrul acestor zile sunt programate mai multe lansări de carte, printre care și două semnate de ÎPS Laurențiu Streza. Târgul va include și alte evenimente culturale, cum ar fi concertele corale sau un spectacol de teatru.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

crestin

Acum 10 ani

Cea mai buna cale de a avea succes la lansarea unei carti este sa apelezi la \"purtatorul de cuvinte\" Constantin Necula. Dupa ucenicia facuta ca secretar UTC si antrenamentul in pupincurism, a devenit principalul \"lansator\" al aspirantilor la statutul de scriitor. Daca falsa carisma si calitatile de orator ar fi insotite si de calitati crestine si umane, ar fi fost un om deosebit. Din pacate se rezuma sa ramana \"pupatorul in dos\" si marioneta mitropolitului . Se pare ca si in interiorul Bisericii functioneaza zicala: \"fa-te frate cu dracul pana treci puntea\"....
Raspunde

marcu

Acum 10 ani

Cand vad un asemenea crestin, ma intreb de ce se osteneste sa mai scrie. Mai bine isi pune o centura, dupa modelul radical musulman, si se arunca singur in aer.
Raspunde

@marcu

Acum 10 ani

se osteneste sa scrie pentru ca stie ce vorbeste...si cunoaste personal si foarte bine persoanele \"descrise\"....
Raspunde

@crestin

Acum 10 ani

Prea multa ura, frate...Poate n-ar trebui sa fii chiar asa dur. Nu e bine sa judecam oamenii, sa-i criticam doar pentru ca nu sunt asa cum am vrea noi sa fie. Oricum, in contextul dat, mi s-ar parea (eventual) normal sa-i contesti Parintelui sus-amintit calitatile carturaresti, nicidecum cele umane sau morale. Dar, cred ca esti de acord cu mine ca e tare greu sa-l contesti pe Pr. Necula, carturarul... Trebuie sa renunti la bun simt, ca sa poti face asta.
Raspunde

@4

Acum 10 ani

adevarat spui, ca si carturar nu poate fi contestat si nici ca orator...doar ca e prefacut si din randurile UTC-ului a trecut in cele ale Bisericii. Din pacate nu si cu sufletul. Si cel ce semneaza \"Crestin\" are dreptate...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus