Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Autostrada Sibiu - Orastie, sursa de motorina pentru hoti

13 persoane sunt suspectate că au sustras motorină din autocamioanele care efectuează lucrări pe tronsonul de autostradă Sibiu-Orăștie.

Hoții - 12 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 de ani şi 43 de ani, şi o femeie de 54 de ani, din judeţele Alba şi Gorj, sunt cercetați de către poliţiştii de la Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru infracţiunile de furt calificat, complicitate la infracţiunea de furt calificat şi favorizarea infractorului, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 208, art. 209, art. 26 raportat la art. 208 şi art. 264 din Codul Penal.

„Cele 13 persoane sunt suspectate că au sustras motorină din rezervoarele autocamioanelor care efectuează lucrări la tronsonul de autostradă Sibiu-Orăştie, pe care ulterior o valorificau la diferiţi cumpărători. Prin activitatea infracţională desfăşurată, suspecţii au prejudiciat societăţile care au contractate lucrări la acest tronson de autostradă”, se arată într-un comunicat oficial al Inspectoratului General al Poliției Române.

Șase percheziții

Astăzi, șapte noiembrie 2012, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, Investigarea Fraudelor, Acţiuni Speciale şi Ordine Publică din cadrul I.P.J. Alba au efectuat șase percheziţii la locuinţele şi sediile societăţilor comerciale aparţinând celor 13 persoane. Patru din cele șase percheziţii s-au desfășurat la domiciliul suspecților, în timp ce alte două au vizat societăţi comerciale aflate pe raza judeţului Alba. „Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale - I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba. În baza mandatelor de aducere, cele 13 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale”, se mai arată în comunicatul I.G.P.R.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

cetatean

Acum 11 ani

La revolutie toti am crezut ca o sa construim o tara dar vad ca hotii de acum sunt mai periculosi decat aia de atunci ,noi umblam pe drumuri oribile si altii fura din banii nostrii ai tuturor .Taiatile mana ca la arabi ca astia nu merita sa fie numiti oameni.Infractori de drept comun dar nu mai departe sunt si cei careSPUN ,,mi-am luat BMW pe motorina ca ma mai descurc cu motorina BAAA..NU VA DESCURCATI NE FURATI PE NOI TOTI..................
Raspunde

rosu

Acum 11 ani

\"Prin activitatea infracţională desfăşurată, suspecţii au prejudiciat societăţile care au contractate lucrări la acest tronson de autostradă”, ... Citeste cetatene, nu pe tine te fura. Tu n-ai nimic.
Raspunde

@rosu

Acum 11 ani

si banii de la societatile alea de unde crezi ca sunt, tot din banii cetatenilor sunt platite lucrarile
Raspunde

Calin

Acum 11 ani

pai e treaba societatii contractate cum se organizeaza si se pazeste.
Raspunde

Odin

Acum 11 ani

@Calin Deci e treaba ta cum te organizezi si te pazesti daca vine unu si iti da in cap, nu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus