Sâmbătă,
25.09.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Cativa dintre cei mai renumiti avocati din tara vin la Sibiu

Avocați cunoscuți la București și în Sibiu sunt așteptați la sediul Facultății de Drept din Sibiu, începând de mâine, la conferința ”Cunoașterea, înțelegerea și aplicarea Noului Cod de procedură civilă”.

Evenimentul este organizat de Uniunea Națională a Barourilor din România prin Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avbocaților, în colaborare cu Baroul Sibiu și Facultatea de Drept ”Simion Bărnuțiu” din cadrul Universității ”Lucian Blaga”.

Printre personalitățile care au confirmat deja participarea se numără dr. Gheorghe Florea, președintele UNBR și membru în comisia de elaborare a NCPC și a legii de punere în aplicare a NCPC, prof. univ. Dr. Ioan Leș, fostul decan al Facultății de Drept din Sibiu, dar și jud. Valentin Mitea, președintele Curții de Apel Cluj.  De asemenea, la conferință și-au anunțat participarea lect. Univ. Dr. Traian Briciu, director INPPA, Bogdan Dumitrache, membru în comisia de elaborare a NCPC și a legii de punere în aplicare a NCPC și lect. Univ. Dr. Mircea Ursuta, lector INPPA, membru în comisia de elaborare a NCPC și a legii de punere în aplicare a NCPC.

Printre teme abordate se regăsesc ”Rolul avocatului în procesul civil conform NCPC”, ”Acțiunea civilă și competența instanțelor judecătorești în NCPC”, ”Aspectele de noutate aduse de NCPC în ceea ce privește judecata în prima instanță” și ”Executarea silită ca procedură care depinde de consimțământul debitorului”. ”Această conferință reprezintă un eveniment de mare interes pentru noi toți și o bună ocazie de aprofundare a cunoștiințelor în domeniu”, a declarat pentru avocatura.com decanul Baroului Sibiu, avocatul Nicolae Baier.

Conferința va avea loc în Aula Facultății de Drept din Sibiu și este creditată cu 15 ore de pregătire profesională continuă în cadrul Programului de pregătire profesională a avocaților.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus