Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Producatorii din Marginimea Sibiului deschid primul magazin in Sibiu

Duminică va avea loc deschiderea primului magazin cu produse tradiţionale şi ecologice al Asociaţiei Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice ,,Mărginimea Sibiului”.

Specificul magazinului se înscrie în spiritul promovării produselor tradiţionale specific româneşti.

”Vă aşteptăm cu bucurie să gustaţi specialităţile din carne şi brânzeturi – duminică 11 noiembrie 2012 , la magazinul nostru din Piaţa Mică, nr. 21, Sibiu – începând cu ora 10:00”, spune Gheorghe Budrală, președintele Asociației.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

buluc

Acum 11 ani

buna treaba!
Raspunde

#

Acum 11 ani

De ce nu deschideti in cartierele din oras? De exemplu pe Mihai Viteazu?
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

ca sa va miscatzi cururile grase mai departe de magazinul de la parterul blocului. Se numeste vad comercial. Aceeasi poveste era si cu piata traditionala de la sala Transilvania - ca de ce nu e pe Mihai Viteazu??
Raspunde

cami

Acum 11 ani

Foarte buna initiativa. Felicitari pentru faptul ca v-ati gandit la o asemenea locatie.
Raspunde

romeo cristea

Acum 11 ani

In acest magazin de produse traditionale puteti gasi preparate din carne, lactate si branzeturi (capra, oaie, vaca), produse apicole (miere de tei, poliflora, mana de stejar/brad), sucuri si siropuri naturale, prajituri sasesti, placinte, paine de casa, zacusca, turta dulce etc. va asteptam sa gustati aceste bunatati la preturi de producator
Raspunde

joseph

Acum 11 ani

Chestia e la limita legislatiei sanitare, ca daca s-ar face controale adevarate in \"laboratoarele\" unde sunt fabricate aceste produse, cred ca s-ar inchide toate. Daca tot e lege, atunci sa faca bine ciobanii sa investeasca si in echipamente conforme cu legislatia si produca igienic. \"Căşi\" care stau goale si masini cat camioanele si-au facut, acum e timpul sa se gandeasca si la respectul fata de client.
Raspunde

turcana

Acum 11 ani

E magazinul de campanie facut pentru o luna.
Raspunde

Raluca

Acum 11 ani

Poza mea semana cu Strumfita Albastra :)
Raspunde

Ionica Popa

Acum 11 ani

Mai e un magazin in zona de Avram Iancu - Biocoop, oare chiar mai era nevoie de unul in acea zona?!? De ce nu se deschide un astfel de magazin in fiecare cartier?!? Gen vechiile aprozare. De ex. eu stau in zona Luptei si m-ar fi interesat sa iau 2 litri de lapte adevarat o data la doua zile.
Raspunde

#

Acum 11 ani

@9 Biocoop are noroc ca sasii le-au dat spatiul cu o chirie foarte mica, altfel era in faliment... Cat despre aprozare...e unul pe Mihai Viteazu, chiar daca pastreaza legumele si fructele in camionete. Dar voi sunteti niste oraseni cu fite, nu va intereseaza sa cumparati la pret dublu si din camionete.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus