Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
10°C

Umor made in Germany prezina "Pappa ante Portas"

13 Noiembrie 2012 13:33

Tradiţia filmelor din seria „Umor made in Germany” continuă la Centrul Cultural German Sibiu cu pelicula „Pappa ante Portas” (1991).

Heinrich Lohse este director de vânzări pentru o întreprindere importantă din Germania. În urma unei decizii neinspirate de a cumpăra atâta hârtie, încât să ajungă pentru următorii patruzeci de ani, este trimis în pensie anticipată. Acasă, din lipsă de ocupaţie, se hotărăşte să îi dea o mână de ajutor în bucătărie soţiei sale Renate. Însă Heinrich se comportă şi aici de parcă ar fi director de vânzări, ceea ce o scoate pe Renate din minţi. Situaţia trebuie să se schimbe.

Seria de filme cu prelegeri iniţiată de Centrul Cultural German Sibiu, Academia Evanghelică Transilvania şi Lectoratul DAAD al Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu va fi continuată şi în toamna anului 2012 cu filme de referinţă din domeniul industriei germane de film.

„Umor made in Germany” îşi propune o introducere în comedia germană, luând în considerare şi aspectul cultural prezent în fiecare film.

Filmul va putea fi urmărit vineri, 16 noiembrie, de la ora 18:00, la Centrul Cultural German Sibiu. Intrarea este liberă.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus