Marţi,
01.12.2020
Cer Senin
Acum
-1°C

Vointa Sibiu a intrat oficial in World Records Academy. Prin ricoseu

14 Noiembrie 2012 23:53

17 septembrie 2011, Voința Sibiu juca acasă cu Oțelul Galați. Gabriel Paraschiv deschide scorul și comentatorul Radio România Actualități străgă goooool, timp de 31 de secunde. Cu acest strigăt, Ilie Dobre a intrat din nou în Cartea Recordurilor, după ce a stabilit un record mondial pentru cea mai lungă descriere radiofonică a unui gol (fără pauze de respiraţie), performanţa fiind de 31 de secunde, informează World Records Academy. "Am ascultat transmisiunile în direct la radio şi televiziune ale meciurilor de fotbal din Brazilia, Argentina, Uruguay, Mexic, Spania, Portugalia, Italia, Anglia, Germania şi Egipt şi am remarcat faptul că acei comentatori nu se pot compara cu felul în care descriu eu un gol", a spus Ilie Dobre, citat de Mediafax.

Ilie Dobre a stabilit şi un record mondial pentru cea mai lungă descriere radiofonică a unui gol - cu respiraţie - după ce a strigat "gol" timp de 42 de secunde în timpul meciului de fotbal dintre reprezentativele României şi Bulgariei, disputat în preliminariile pentru Campionatul European de Fotbal, la 2 septembrie 2006, după ce atacantul Ciprian Marica a înscris pentru echipa tricoloră.

Comentarii

4 comentarii

tiberyus

Acum 8 ani

Era un articol de nota 10 daca ati fi pus si un link catre un video sau o inregistrare cu strigatele lui.
Raspunde

suporter

Acum 8 ani

Felicitari la toti politiceni asa zisi sibieni s-a vazut acum cit va durut de sportu sibianvati scapat veniti s-a va votam cu promisiunile voastre aiuritoare gradini botanice metrou etc s-a dus vremea cind trebuia s-a ne vada seful cel mare la stadion ca altfel era de rau facetiti STATUIE LA STADION LUI GALDEANU SINGURU OM CARE A IUBIT CU ADEVARAT FOTBALU RUSINE
Raspunde

ovi

Acum 8 ani

mama ce stire...prin ricoseu...mai bine scrieti despre ilie dobre nu despre vointa...
Raspunde

suporter 2

Acum 8 ani

Asa se bucura toti dusmanii si invidiosii Sibiului,strigind,sabotind,comentind de rau Sibiul,desi stau de-o viata in acest oras.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus