Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Cutremur pe Valea Oltului, la mai putin de 40 de km de Sibiu!

Institutul Naţional de Fizică a Pământului  a semnalat astăzi un seism de suprafaţă, cu magnitudinea 2, în zona muntoasă din vecinătatea localității Câinenii Mari, de pe Valea Oltului.

Seismul a avut loc la o adâncime de doar doi kilometri, iar localităţile mai importante apropiate au fost: Cisnădie (28 km), Sibiu (37 km), Victoria (39 km), Râmnicu Vâlcea (45 km), Curtea De Argeş (51 km), arată datele oficiale ale Institutului de Fizică a Pământului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

xxx

Acum 11 ani

la ce ora?
Raspunde

seb

Acum 11 ani

2 ce? 2 cai frumosi?
Raspunde

FONDURI NERAMBURSABILE UE

Acum 11 ani

2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Aflii mai multe detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus