Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Incepe Festivalul National de Muzica Folk si Poezie

Începând de joi, timp de patru zile, Sibiul va fi gazda Festivalului Naţional de Muzică Folk şi Poezie, eveniment la care vor participa artişti din toată ţara. Folkişti Mircea Vintilă, Nicu Alifantis, Alexandru Andrieş, Ada Milea şi Victor Socaciu şi actorii Dorel Vişan, Eusebiu Ştefănescu, Ioana Blaga Frunzescu şi Mihai Bica sunt doar o parte dintre invitaţii festivalului.

Prima zi va debuta cu recitaluri de muzică şi poezie susţinute de Raluca Cismaru, Ovidiu Scridon & Silvan Stâncel, Ioana Blaga Frunzescu şi Mircea Vintilă. Ce de-a VIII -a ediţie continuă vineri, 23 noiembrie, cu recitaluri susţinute de Ora de Foc, Ada Milea & Bobo Burlăceanu. Pe scenă va urca apoi, cu un moment deosebit de poezie, Eusebiu Ştefănescu, iar la finalul serii Victor Socaciu va aduce în faţa publicului melodii consacrate, dar şi piese recente.

Şi seara de sâmbătă aduce surprize pe scena Teatrului Gong, unde vor evolua actorul Dorel Vişan, Fox Studis şi Alexandru Andrieş. Ultima seară a festivalului va începe cu recitalul Alinei Manole, care va fi urmată de Mihai Bica cu un program special de poezie. Sibienii vor aplauda închiderea Festivalului Naţional de Muzică Folk şi Poezie pe muzica îndrăgitului artist Nicu Alifantis.

Festivalul se va desfăşura în perioada 22-25 noiembrie, de la ora 19:00, la Teatrul GONG. Preţul unui bilet este de 40 de lei, cu o reducere de 50% pentru elevi, studenţi şi pensionari.

PROGRAM

Joi, 22 Noiembrie - ora 19:00

Raluca Cismaru

Ovidiu Scridon & Silvan Stâncel

Ioana Blaga Frunzescu – poezie

Mircea Vintilă

Vineri, 23 Noiembrie - ora 19:00

Ora de Foc

da Milea & Bobo Burlăceanu

Eusebiu Ştefănescu – poezie

Victor Socaciu

Sâmbătă, 24 Noiembrie - ora 19:00

Fox Studis

Dorel Vişan – poezie

Alexandru Andrieş

Duminică, 25 Noiembrie - ora 19:00

Alina Manole

Mihai Bica – poezie

Nicu Alifantis

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus