Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

VIDEO Cum suna Iris fara Cristi Minculescu la voce?

Trupa Iris, alături de noul solist Toni Şeicărescu, a lansat, luni, prima piesă în noua formulă, la Europa FM, informează reprezentanţi ai postului de radio.

Piesa se numeşte "E magic" şi este o piesă "hitoasă şi lentă, pentru radio", după cum spune Nelu Dumitrescu, care îşi avertizează fanii că următoarele melodii "vor fi dure", a anunţat Europa FM printr-un comunicat.

Trupa Iris a susţinut şi primul concert care a decurs "neaşteptat de bine", au precizat membrii trupei.

"A intra dintr-o dată în miezul problemei, cu o formaţie mare, uriaşă, e o responsabilitate, e o piatră de încercare", spune Toni Şeicărescu, citat de postul de radio.

La rândul său, Nelu Dumitrescu a precizat că după trei luni cu un nou solist se simte ca şi când ar lua-o de la început.

Despre plecarea lui Cristi Minculescu, Nelu Dumitrescu a refuzat să dea un răspuns concret: "Nu sunt ziaristul sau purtătorul lui de cuvânt, dar l-am auzit la televiziuni spunând că vrea să se stabilească în Germania şi să cânte din când în când".

"Când am făcut formaţia Iris, nu am făcut-o pentru un solist anume", a spus liderul trupei.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

sorin00098

Acum 9 ani

Parca suna ca si Holograf !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus