Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Casa de cultură din Cisnădie, în 2019: de la Sarmalele Reci și Cristi Minculescu la întâlnire cu Florin Iaru și cursuri de dansuri populare

Casa de cultură din Cisnădie, în 2019: de la Sarmalele Reci și Cristi Minculescu la întâlnire cu Florin Iaru și cursuri de dansuri populare

Cea mai recent re-înființată casă de cultură din județul Sibiu – cea din Cisnădie – și-a stabilit programul minimal de activități pentru anul în curs. Program care include de la concerte și spectacole de teatru și stand-up comedy la cursuri de dansuri populare sau de societate.

În fiecare săptămână, la Casa de cultură a orașului Cisnădie au loc cursuri de dansuri populare organizate de Școala de dans “Ioan Macrea“. De două ori pe săptămână, tot în sala mică a Casei de cultură sunt organizate de către Clubul Elevilor din Sibiu și cursuri de dansuri de societate.

În afară de acestea, conducerea Casei de cultură din Cisnădie și-a asumat și organizarea unor concerte cu nume recunoscute la nivel național. Spre exemplu, luna viitoare, pe 29 martie, este programat concertul celor de la Sarmalele reci. Luna aprilie debutează cu un spectacol de Stand-up comedy, în timp ce pentru o zi din perioada 22 – 24 aprilie este programată o întâlnire cu scriitorul Florin Iaru. Pe 15 mai este programat un concert cu Paula Seling, în timp ce în iunie vor avea loc patru spectacole de teatru (dintre care unul pentru copii), dar și unul de balet, susținut de Teatrul de balet din Sibiu.

În iulie, pe scena Casei de cultură din Cisnădie ar urma să urce Mike Godoroja & Blue Spirits (20 iulie), în timp ce pentru septembrie este așteptat Bosquito (7 septembrie). Cristi Minculescu, alături de Valter&Boro ar urma să urce pe scena din Cisnădie pe 5 octombrie, în timp ce pentru Crăciun este programat un concert Fuego (15 decembrie 2019).

Evenimentele mai sus enumerate sunt doar o parte din cele programate de pe acum să aibă loc în fiecare lună la Cisnădie. În același timp, Casa de cultură a orașului este și loc de repetiții pentru trupele care și-au manifestat acest interes, dar și destinație a celor care caută un studio de înregistrări muzicale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus