Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

100 de artiști vor concerta pe trei scene, în această seară, în Piața Mare

100 de artiști vor concerta pe trei scene, în această seară, în Piața Mare

Trei scene au fost amplasate în Piața Mare pe care vor cânta în această seară, pentru 100 de minute, 100 de artiști din patru generații diferite, în cadrul evenimentului "100 pentru Romania".

"În loc de bun rămas", "La fereastra ta", "Spune-mi cine ești", "Cântec pentru prieteni", "Fata din vis", "Vinovații fără vină", "Andrii Popa", "Floare de Iris", "Strada ta", "1000", "Pleacă", "Luna și noi", "Basul și cu toba mare", "Vara trecută", "20 de ani", "Bunica bate toba", "Dj Vasile", "Cine", "Muro Shavo", "Ochii tăi", "Banii vorbesc" vor fi melodiile care vor crea cele 100 de minute de muzică legendară, iar artiștii Florin Grigoras, Cornel Ilie, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Adrian Despot, Stefan Boldijar, Adrian Despot, Roman Iagupov si Flavius Buzila vor transmite emoțiile acestui eveniment, acompaniați de un numar de 87 de instrumentiști reuniți pentru acest eveniment din toate colțurile României și din Republica Moldova.

Flavius Buzilă, solistul trupei Hara, este inițiatorul acestui proiect muzical și așa cum spune el “Centenarul n-ar trebui să fie doar prilej pentru vorbe frumoase, ci mai ales o ocazie pentru fapte care să inspire. Unirea nu înseamnă doar teritorii, ci mai ales "cuget și simțiri", cum spuneau înaintașii. A fi uniți nu înseamnă a fi toți la fel, ci a avea un țel comun. Acela de a nu fi doar români, ci români mai buni. Care contribuie, inspiră și dau mai departe. Pentru asta am creat proiectul "100 PENTRU ROMANIA". Pentru ca muzica deschide minți și atinge inimi. Pentru că muzica unește acolo unde orice altceva pare să dezbine.”

Evenimentul "100 pentru Romania" va începe la ora 20:00 în Piața Mare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Asociatia Manelistilor din Selimbar

Acum 4 ani

Dorim inserarea in programul concertelor, in an centenar, si a indragitelor melodii de petrecere, pentru ca si noi suntem romani si platim impozite! Sibianul adevarat, traditionalist si neintinat e manelist!
Raspunde

yves

Acum 4 ani

sa ploaie cu mici si sa ne inecam in mustar de tecuci ca cand ar fi ultima zi din veata noastra. totul in muzica lu salam si gelu de la foieni.
Raspunde

Silviu

Acum 4 ani

A fost frumos de tot!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus