Vineri,
09.12.2022
Partial Noros
Acum
2°C

"The Twilight Saga: Breaking Dawn" ruleaza la cinema Arta

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2012 va putea fi vizionat, începând cu acest weekend şi la cinema în Sibiu.

Filmul care încheie seria Saga Amurg, regizată de Bill Condon şi câştigătoare a premiului Oscar, „Saga Amurg: Zori de zi - Partea 2” scoate la iveală secretele şi lămureşte misterele acestei poveşti năucitoare, care a fascinat milioane de oameni din întreaga lume.

În „Saga Amurg: Zori de zi - Partea 2”, mămica Bella (Kristen Stewart) se trezeşte transformată, în sfârşit, în vampir. În timp ce soţul ei, Edward (Robert Pattinson) este încântat de frumuseţea, rapiditatea şi de extraordinarul ei autocontrol, Bella însăşi se simte mai vie ca niciodată. Iar destinul prietenului său cel mai bun, Jacob Black (Taylor Lautner), pare să fie întrepătruns cu cel al excepţionalei sale fiice Renesmee (Mackenzie Foy). Apariţia sa va uni familia extinsă, însă va şi provoca forţe care ameninţă să îi distrugă pe toţi.

Cu şi mai multă pasiune, mister, luptă şi acţiune decât filmele precedente, toate devenite blockbustere internaţionale, „Saga Amurg: Zori de zi - Partea 2” încheie celebra poveste despre dragoste, familie, curaj, putere şi destin. Inspirate de cărţile de mare succes scrise de Stephenie Meyer, filmele au creat un adevărat fenomen cultural, având milioane de fani. A doua parte a adaptării cinematografice a romanului Breaking Dawn, scris de Stephenie Meyer, este regizată de Bill Condon, după un scenariu semnat de Melissa Rosenberg.

În rolurile principale, Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner.

Filmul va rula vineri, sâmbătă si duminică, de la orele 14:00, 16:30. 19:00, 21:30, la cinema Arta. Preţul unui bilet este de 12 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus