Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

RCS&RDS anunta oficial noile posturi: BBC Entertainment si BBC Knowledge

RCS&RDS anunţă, într-un comunicat remis marţi MEDIAFAX, faptul că a lansat pe 1 decembrie televiziunea BBC Entertainment, precizând că de la 1 ianuarie 2013 va difuza în reţelele sale şi postul BBC Knowledge.

Potrivit comunicatului, BBC Worldwide Channels şi RCS&RDS au încheiat un parteneriat prin care vor difuza BBC Knowledge în premieră în România, începând cu data de 1 ianuarie 2013.

"Tranzacţia marchează primul pas într-un plan ambiţios de extindere a canalului în ţările din Europa Centrală şi de Est pe parcursul anului 2013", se mai spune în comunicat.

Potrivit sursei citate, acordul încheiat cu RCS&RDS, unul dintre principalii operatori de Pay TV în ţările din Europa Centrală şi de Est, include şi lansarea canalului BBC Entertainment în reţeaua Digi TV din România şi Ungaria, din 1 decembrie 2012. "Canalele vor fi disponibile în pachetul de programe de bază al RCS&RDS pe ambele pieţe (România şi Ungaria), ajungând la un număr de 1 milion de abonaţi în România", se mai spune în comunicat.

Suntem încântaţi să încheiem un parteneriat cu RCS & RDS pentru introducerea canalului BBC Knowledge în România, în premieră. BBC Knowledge este canalul nostru emblemă şi însumează programe de cea mai înaltă calitate şi cu o tematică inspirată din viaţa reală, pe care oamenii o recunosc şi o apreciază la BBC. Europa Centrală şi de Est reprezintă o piaţă dinamică şi importantă pentru noi şi sperăm că aceasta va fi prima din multele alte lansări ale canalului BBC Knowledge în teritoriu, anul viitor. De asemenea, suntem mulţumiţi că acest contract nou ne va permite să transmitem canalul nostru, BBC Entertainment, către un număr semnificativ de clienţi noi", a declarat Ian McDonough, vicepreşedinte şi director general al EMEA şi BBC Worldwide Channels.

La rândul său, Florin Nemeş, coordonator marketing&PR al RCS & RDS, spune despre prezenţa canalelor de televiziune BBC Knowledge şi BBC Entertainment în România: "Ne bucuram să aducem BBC Knowledge şi BBC Entertainment pentru prima dată în România şi Ungaria, cele mai importante pieţe pe care activăm. Telespectatorii din reţeaua Digi TV prezentă în cele două ţări, au ocazia să urmărească aceste programe de cunoaştere şi divertisment alături de telespectatori din întreaga lume: Africa de Sud, Asia, Australia, America Latină, Europa. Le oferim în acest fel clienţilor noştri, programe de foarte bună calitate, foarte îndrăgite şi vizionate pe toate aceste continente. Cu BBC Entertainment şi BBC Knowledge, le facem abonaţilor Digi o promisiune: aceea că vor dispune permanent de canale TV conţinând producţii foarte bune, care îi vor provoca continuu să descopere lumea şi îi va menţine deschişi la a o vedea sub noi şi noi perspective. Telespectatorii Digi TV vor avea întotdeauna acces la informaţii despre noi idei, noi tehnologii şi noi modalităţi de cunoaştere a lumii, prezentate profesionist şi în manieră antrenantă".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

kwisatz

Acum 11 ani

Porcarie mare bbc entarteimanu asta.
Raspunde

B

Acum 11 ani

Eram aproape pregatit pentru pasul de a incheia un contract cu \"marea\" firma RCS. Singurul motiv era gama programelor Discovery. Acum, bineinteles ca voi merge la alti provideri, cum probabil vor face si cei ce vor renunta la zgarcitii astia..
Raspunde

ionut

Acum 11 ani

da\' cu pro7 ce-ati avut?
Raspunde

eu ala care nu cumpar

Acum 11 ani

Am sa renunt la pachetul de filme si alte canale de asa zise documentare. Vreau film iau de pe net , vreau documentar , iau de pe net. Sper sa procedeze cati mai multi asa. Renuntati la abonamentele RCS-RDS , pachetele extra.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus