Miercuri,
21.04.2021
Innorat
Acum
9°C

Suna la Crucea Rosie si Mos Craciun vine la tine acasa!

Pentru toţi cei care doresc să le ofere celor mici un cadou special şi o sărbătoare de neuitat, Crucea Roşie Sibiu îl poate aduce şi în acest an pe Moş Crăciun în casele lor, conform tradiţiei care deja există la Cruca Roşie Sibiu de ani de zile.

„Crucea Roşie este singurul loc din judeţul Sibiu, unde toţi bunicii, părinţii, îl pot contacta pe Moş Crăciun şi în aşa fel nu doar îl cheamă acasă, ci îi ajută şi pe copiii săraci. Moş Crăciun nu va veni singur, ci alături de Crăciuniţa lui, pentru a asigura animaţia şi buna dispoziţie, în cadrul petrecerilor organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Universul copilariei este marcat de povestea bătrânelului cu barbă albă, iar emoţia întânirii cu Moşul şi a descoperirii darurilor se va transforma, în timp, într-una din cele mai dragi amintiri ale copilăriei”, spune Raluca Morar – director Crucea Roşie Sibiu

Aceasta a mai precizat că, deplasarea lui Moş Crăciun se va face pe bază de programare. Pentru familii, tariful de închiriere a lui Moş Crăciun este de 75 de lei, iar pentru grădiniţe, şcoli sau firme, de 150 de lei. Toţi banii strânşi în cadrul acestui proiect vor ajuta Crucea Roşie în 2013 să susţină acţiunile umanitae şi activităţile educative cu voluntari.

"Dacă vreţi să le faceţi o surpriză celor dragi, îl puteţi contacta pe Moş Crăciun la numerele 0269 217 646 sau 0734 449 942 şi puteţi să îl vizitaţi personal la sediul nostru, de pe strada Xenopol, pentru a stabili toate detaliile. Până în prezent 20 voluntari ai Crucii Roşii din Sibiu s-au arătat disponibili, să ducă daruri copiilor cuminţi din întreg oraşul. Moş Crăciun va veni la familii în Ajun de Crăciun, pe data de 24 decembrie, iar la grădiniţe, şcoli sau firme, în perioada 17 - 21 decembrie", a mai spus Raluca Morar.

Serviciul de Închiriere de Moş Crăciun este una dintre sursele de finanţare a proiectelor umanitare derulate de Crucea Rosie, Filiala Sibiu.

Crucea Roşie prezentă în Târgul de Crăciun şi în Shopping City

Cei care îl caută deja pe Moş Crăciun în Târgul din Piaţa Mare din centrul Sibiului, îl pot ajuta pe Moş, să îşi umple sacul cu daruri, vizitând standul Crucii Roşii. Aici, voluntarii pensionari ai Clubului de Aur al Crucii Roşii au pus în vânzare obiecte confecţionate de ei.

"Le mulţumim pe această cale organizatorilor Târgului care ne-au sprijinit şi ne-au ajutat să participăm în mod gratuit la Târgul de Crăciun. La standul nostru puteti găsi felicitări, cutii pentru bijuterii, obiecte tricotate manual care să vă încălzească în zilele geroase” au declarat reprezentanţii Crucii Roşii Sibiu.

Iar pentru cei care preferă cumpărăturile la mall şi sunt fanii renilor lui Moş Crăciun, Crucea Roşie le dă posibilitatea nu doar să cumpere cadouri, ci şi să le dăruiască la mall. Crucea Roşie Filiala Sibiu împreună cu Shopping City Sibiu şi Antena 1 Sibiu derulează campania ”Dăruieşte alături de Rudolf” în perioada 1 – 21 decembrie.

"Voluntarii noştri vor fi prezenţi în galeria Carrefour, unde vă aşteaptă să donaţi jucării şi rechizite pentru copii nevoiaşi din judeţul nostru. Menţionăm că jucăriile şi rechizitele donate trebuie să fie într-o bună stare de utilizare. Renii care impodobesc bradul campaniei noastre vor ajunge şi ei la cei mici. Va invităm să fiţi alături de noi, la intrarea în hypermarketul Carrefour, aducând astfel o bucurie celor mai nevoiaşi dintre copiii din Sibiu ", a încheiat Raluca Morar.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus