Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Ateliere de creativitate la ArtWorks 2012

ArtWorks 2012 aduce la Sibiu trei ateliere de creativitate, coordonate de artistul plastic, Casandra Vidrighin. În cadrul primului atelier, cei mici vor confecționa un ornament pentru brad folosind materiale reciclabile, care poate ascunde în interiorul său un cadou, un mic obiect sau un bilețel de mulțumire.

Participanții îi vor surprinde pe cei dragi cu obiecte decorative realizate manual, utilizând una dintre tehnicile des folosite în arta handmade, colajul. Artista , îi va învăța pe copiii participanți prin exemple practice, în ce constă frumusețea de a dărui şi importanța familiei în contextul Crăciunului.

Astfel, în al doilea atelier, copiii vor confecționa un accesoriu vestimentar de sezon, care poate fi purtat în așteptarea lui Moș Crăciun. Vor învăța ce înseamnă desenul decorativ și vor înțelege care este aplicabilitatea lui în viața de zi cu zi.

„Un alt atelier va cuprinde un aranjament pentru masa de Crăciun, care are în compoziție fundițe, steluțe, îngerași și nu numai. Participând activ la decorarea tradiționalei mese de Crăciun, copiii se vor simți mult mai utili și vor desluși puțin din esența sărbătorilor de iarnă”, mai spun organizatorii.

Ediția de anul acesta a atelierelor de creativitate ArtWorks va sta sub semnul valorilor esențiale ale sărbătorii Crăciunului: darul și familia.

Cele trei ateliere de creativitate vor avea loc în perioada 7 – 9 decembrie, la Galeria Habitus din Piața Mică, în intervalul orar 15:00 – 17:00. Taxa de înscriere la atelierele este de 15 lei, iar înscrierile se pot face în limita a 15 locuri/atelier.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus