Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

CJ Sibiu va avea un nou vicepresedinte la anul. Pe cine?

Chestiunea numirii unui nou liberal care să ocupe postul de vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu va fi rezolvată în cursul lunii ianuarie 2013. De ales ar fi între un medic cunoscut, un decan de facultate, un șef de secție de la Balanța și un inginer.
Încă vicepreședintele CJ Sibiu, Nicolae Neagu, ales senator în urma scrutinului de duminică, spune că numele celui care să îl înlocuiască va fi discutat în cadrul partidului și decis împreună cu președintele Consiliului Județean Sibiu, liderul PSD, Ioan Cindrea.

Nicolae Neagu este al doilea liberal care părăsește CJ Sibiu, după ce acum două săptămâni și-a înaintat demisia și Sajtos  László, numit director în cadrul Ministerului Transporturilor.
În urma plecării lui Sajtos, în plenul CJ Sibiu va intra și inginerul Lucian Branga. Odată cu plecarea lui Neagu, se mai creează un post vacant pentru liberali, următoarea pe listă fiind Nicoleta Hăușiu, numită în această toamnă în funcția de director al Direcției de tineret și sport Sibiu.
Ceilalți liberali deja aflați în CJ Sibiu, din rândul cărora ar putea fi numit un nou vicepreședinte, sunt medicul Dan Sabău, decanul Facultății de Științe Economice, Liviu Mihăescu și șeful de secție în cadrul Balanța, Constantin Sofrone.

Am avut o bună colaborare cu toată lumea. Asigur conducerea Consiliului Județean că, din punctul meu de vedere, cunoscând obiectivele instituției, voi face în mandatul meu de senator tot ceea ce este posibil pentru a asigura resursele economice necesare județului”, Nicolae Neagu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

limba

Acum 11 ani

cine altul ..ckobER
Raspunde

mosu

Acum 11 ani

dr sabau ??? un sibian nu gasiti.Prof Liviu Mihaescu este unul potrivit dar nu cred ca va lasa Decanatul ptr CJ
Raspunde

mos craciun

Acum 11 ani

halal senator sau deputat ceo fi ales, Neagu a umblat din partid in partid , o falimentat metalcarul iar acum pleaca sa conduca romania pe un drum glorios (frumos) .bravo celor care l-au ales si celor care lau pus in fruntea partidului
Raspunde

alcyon

Acum 11 ani

Porf. Sabau este unul dintre cei mai mari chirurgi din Romania si este singurul chirurg roman premiat in strainatate (Japonia) in Romania postbelica. E o mare onoare pentru sibieni.
Raspunde

Alcyon

Acum 11 ani

O sa aflam, de fapt, ca Prof. Sabau e mai sibian decat multi altii, dar e putin probabil sa accepte o functie administrativa.
Raspunde

anonim

Acum 11 ani

pe cine deranjeaza cursele care pleaca de pe aeroportul sibiu ? ;;;;;;; ce nea pronos domnule cindrea e nul ne pare rau ca am avut incredere in el
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus