Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Piata Transilvania ramane deschisa trei zile

În urma sugestiilor primite din partea sibienilor, precum şi a consultării cu producătorii din judeţul Sibiu care îşi valorifică produsele în Piaţa Transilvania, conducerea Consiliului Judeţean Sibiu,  împreună cu Camera Agricolă Sibiu, a decis ca şi în săptămâna premergătoare Sărbătorii Crăciunului, Piaţa Ţărănească Transilvania să fie deschisă timp de trei zile, în perioada 20 - 22 decembrie.

”Astfel, săptămâna aceasta, joi, vineri şi sâmbătă, între orele 8 - 14, sibienii sunt aşteptaţi vină în Piaţa Transilvania, unde pot cumpăra direct de la producători, care îi întâmpină cu produse tradiţionale proaspete, special pregătite pentru a fi puse pe masa de sărbători”, a transmis astăzi Consiliul Județean Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

#

Acum 11 ani

Felicitari!
Raspunde

Pop Adrian

Acum 11 ani

Du-ca-sa acasa ca si asa is pretzele mari
Raspunde

Socialistul

Acum 11 ani

O piata sau un spatiu mare in toate pietele sibiene este absolut necesar pentru adevaratii producatori agricoli dar idea de a amenaja o piata volanta in fata Salii Transilvania nu mi se pare normal. Spatiu nu ofera conditii de prezentare si desfacere a produselor agricole fiind impropriu. Propun Consiliului Local Sibiu sa dipuna prin HCL ca in toate pietele sibiene sa fie rezervate spatii pentru producatori sau sa aibe anumite zile destinate numai producatorilor agricole. Aceasta masura ar permite desfacerea produselor agricole in conditii igienice corespunzatoare. Am asistat, in ultima perioada de timp, la amenajarea unor spatii improvizate de desfacere a produselor agricole si in Muzeul Satului. Scopul fiind si aici atragerea de vizitatori in muzeu si asta in detrimentul calitatii comercializarii alimentelor.
Raspunde

@Pop Adrian

Acum 11 ani

Ca bine zici mai popo! Ia du-te matale si cumpara din supermarket ca acolo e mai eftin pretzele si tu mai fericit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus