Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Protectia Consumatorului incepe controalele la Balea Lac si Paltinis

Pentru că vacanța de Crăciun stă să înceapă, conducerea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Sibiu a anunțat că va începe în perioada imediat următoare o serie de verificări în principalele stațiuni turistice din județul nostru, vizate fiind Bâlea Lac și Păltinișul. ”Vom intensifica acțiunile de control și vom mobiliza întreg personalul de control. Acțiunile de control vor fi organizate în special în zonele aglomerate. Avânt în vedere că începe sezonul de schi, se vor desfășura acțiuni și la Păltiniș și la Bâlea Lac”, a declarat Ioan Băra, comisar şef delegat la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Sibiu.

Majoritatea controalelor sunt îndreptate către pensiuni, restaurante și prestatorii de servicii. ”Comisari de serviciu vor desfășura acțiuni și în zilele de sâmbătă și duminică”, a mai spus Ioan Băra.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

EU

Acum 11 ani

NU UOTATI SI DE PARTII, IN POIANA BRASOV UN OM A MURIT PENTRU CA NU S-AU RESPECTAT NORMELE DE SIGURANTA!!!
Raspunde

bogdan

Acum 11 ani

la paltinis sa il dea afara pe prostu ala batran de la telescaun care injura lumea. baiatu ala tanar e tare cumsecade.
Raspunde

Protexia Consumatorului

Acum 11 ani

pt. EU(IP 94.52.72.80) in urma anchetei a rezultat ca omul acela a murit pentru ca nu a mai avut zile. Conform Constitutiei fiecare om are dreptul garantat sa traiasca atat cat poate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus