Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

16 copii din Sibiu au primit daruri de la angajatii Continental

În perioada 26 noiembrie – 18 decembrie o campanie de Responsabilitate Socială a fost organizată în compania Continental Automotive Systems din Sibiu, iar benefiaciarii au fost 16 copii provenind din familii cu probleme financiare.

“În cadrul campaniei „Împreună de Crăciun”, angațatii Continental Sibiu au fost ajutoarele lui Moș Crăciun aducând bucurie în casele unor familii nevoiașe din Sibiu. 16 copii au fost întrebați ce își doresc de Crăciun, iar angajații Continental au făcut tot posibilul să împlinească aceste vise, fie că a fost vorba de hăinuțe, jocuri, jucării sau dulciuri. În paralel, o tombolă de Crăciun,cu premii oferite de Continental, s-a desfășurat în cadrul companiei, banii strânși în urma vânzării biletelor fiind folosiți pentru a cumpăra lucruri necesare familiilor celor 16 copilași”, au spus organizatorii.

Astfel, pe lângă împlinirea viselor copiilor, 7.400 de lei au fost strânși din vânzarea biletelor și donațiile angajaților.

De asemenea, au fost donate hăinuțe, jucării și chiar o mașină de spălat. În plus, câștigătorul marelui premiu al tombolei a donat premiul centrului Casa Bună, centru ce găzduiește, pe lângă alți oameni fără adăpost și una dintre familiile ce au fost incluse în campanie. Premiul a constat într-un card de 900 de lei pentru electrocasnice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus