Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
9°C

Cum a sarbatorit Pamela Anderson Craciunul

Pamela Anderson a fost surprinsă într-o ipostază inedită înainte de Crăciun.

Vedeta a fost la patinaj, pregătindu-se probabil pentru show-ul "Dancing With The Stars", relatează dailymail.co.uk.

Pamela Anderson a părut să se descurce foarte bine pe gheaţă, arătând că se află într-o formă fizică deosebită şi că va fi o competitoare puternică pentru celelalte staruri ce vor apărea în show-ul respectiv.

"Sunt entuziasmată să particip", a declarat Pamela recent, referindu-se la emisiunea ce va fi difuzată de ITV începând cu 6 ianuarie 2013.

Pamela Anderson, în vârstă de 45 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curbă ascendentă după ce starleta canadiană a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe apariţii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulţi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 286

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus