Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Petarde interzise, de vanzare in Piata Mare

Un tânăr de 21 de ani a fost prins de polițiști, joi, 27 decembrie, în timp ce încerca să vândă posibililor cumpărători din Piața Mare din Sibiu cele 18 cutii cu petarde pe care le avea asupra sa.

Tânărul, domiciliat în Sibiu, a ales să vândă cele 1160 de petarde în văzul tuturor, chiar în Piața Mare a Sibiului. Spre ghinionul său, joi, în jurul orei 18.00, lucrătorii Serviciului Arme Explozivi, Substanţe Periculoase l-au depistat și i-au confiscat „marfa”.  

„ Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept şi nerespectarea regimului materiilor explozive, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 37 alin. 3 din Legea 126/1995 republicata şi art. 280 Cod Penal, cu autorul în stare de libertate”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

foto: arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

hanju

Acum 11 ani

lasti oamni sa traiasca si iei den ce poate uuuuuuuuuuu politia sibiu uuuuuuuuuuuu fraierilor
Raspunde

alexandru

Acum 11 ani

miau placut si mai vreau 2 cutii
Raspunde

stefn

Acum 10 ani

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus