Miercuri,
01.02.2023
Ninsoare
Acum
1°C

37 de sibieni au ajuns la Urgente, dupa ce au cazut pe gheata

În ultimele trei zile, la Urgenţe s-au prezentat 37 de sibieni cu fracturi şi traumatisme, după ce au căzut pe gheaţă.

Dintre aceştia, cinci au avut fracturi grave şi au fost internaţi pe Secţia Ortopedie.

„Pacienţii sunt 22 de femei şi 16 bărbaţi, şi au vârste cuprinse între între 21 şi 87 de ani. Majoritatea pacienţilor s-au prezentat cu fracturi, la la fracturi de gambă, până la fracturi cu deplasare de femur”, a declarat Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 213

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

BB

Acum 10 ani

Ce ar fi dacă cei 37 de sibieni ar da în judecată Primăria municipiului, firma sau firmele responsabile cu dezăpezirea dar şi proprietarii imobilelor în dreptul cărora s-a întâmplat accidentul şi să ceară despăgubiri consistente, ba chiar \"nesimţite\" aşa cum sunt şi cei pe care i-am enumerat. E o idee, nu? Succes!!!
Raspunde

Revoltat pe Conducerea Primariei

Acum 10 ani

Ai perfecta dreptate! Este inadmisibil sa mergi pe trotuare pline de gheata, intr-un oras care se vrea la nivelul oraselor din Germania, asa cum declara domnul primar. Dar bineanteles ca pe el nu-l deranjeaza, ca in bmw nu-ti rupi mainile si picioarele cazand pe gheata!! Poate ar vrea sa-si scoata pe strazi functionarii si asa prea multi pe care-i tine la caldura pentru a da cateva amenzi celor care nu-si curata trotuarele.
Raspunde

B

Acum 10 ani

Puneti mana pe lopeti daca vreti trotuare curate..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus