Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Sergiu-Calin Tataruca, sef interimar al Centrului Chinologic Sibiu

Sergiu-Călin Tătărucă, comisar-șef de Poliție și totodată director adjunct al Centrului Chinologic Sibiu, va asigura conducerea interimară a instituției, cât timp Crișan Mucenic Lăzureanu va fi cercetat.

Reamintim că joi, în urma unor verificări efectuate la Centrul Chinologic Sibiu, șeful instituției, Crișan Mucenic Lăzureanu, a fost eliberat din funcție. Acesta este acuzat de două angajate de hărțuire sexuală.

Contactat telefonic, Sergiu Tătărucă a spus că numirea sa în fruntea Centrului Chinologic nu este încă oficială, însă, potrivit ordinii ierarhice, în absența directorului, adjunctul trebuie să asigure interimatul.  „Vă pot spune că nu am primit nicio înștiințare oficială, dar eu asigur interimatul, pentru că domnul director este plecat la București. Nu știu dacă astăzi sau mâine, pentru că noi lucrăm și mâine, va veni vreo hârtie oficială de la București, probabil că cei de acolo sunt ocupați acum cu aceste controale. Însă, este obligatoriu să mă înștiințeze”, a declarat, pentru Turnul Sfatului, Sergiu-Călin Tătărucă.

Tătărucă și-a început activitatea la Centrului Chinologic Sibiu în anul 1995, iar din 2010 ocupă funcția de director adjunct.

Citește și  Lăzureanu, acuzat de două angajate de hărțuire sexuală, a fost eliberat din funcție

foto: centrulchinologic.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

cornel

Acum 9 ani

sa fie de bun augur, poate se mai indreapta lucrurie, dupa atatia sefi abuzivi din ministerul lui blaga
Raspunde

dingo

Acum 9 ani

Oare dumnul Dr. Cms. Sef Tetaruca S. C Dir. Adj. este strain de ceea ce s-a intamplat in Centrul Chinologic Sibiu. Oare ce atitudine trebuia sa abordeze. Sau a trebuit sa-si arate recunostinta ca a fos crescut in functie de D-l Lazureanu C. M. care in cerintele postului a eliminant criterii si a adaugat altele noi cu dedicatie (exemplu eliminarea experientei in munca de conducere de minim 3 ani si obligatoriu gradul de doctor in ...., pe care domnul Sergiu il detinea). LA MAI MARE. Traiasca sistemul
Raspunde

csi

Acum 9 ani

dingo - dunga jigodie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus