Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
25°C

Avarie la o magistrala de apa a Sibiului. Valea Aurie si zona Calea Poplacii au ramas fara apa

O avarie produsă la magistrala de transport DN 600 în zona Calea Poplăcii - Cristianului a determinat închiderea apei pentru consumatorii din cartierul Valea Aurie și Calea Poplăcii cu străzile adiacente.

“Se vor înregistra scăderi de presiune pentru zona Bulevardul Victoriei, porțiunea dintre Spitalul Militar și Școala Militară. La fața locului se intervine în vederea remedierii avariei. La dispoziția consumatorilor din zona afectată se află o autocisternă cu apă menajeră ce va staționa în Piața Sadu. Apă Canal își cere scuze pentru neplăcerile provocate independent de voința sa și asigură consumatorii afectați că reluarea furnizării se va face în cel mai scurt timp posibil“, spun reprezentanții Apă Canal.

Relații suplimentare pot fi obținute la dispecerat, tel.0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

mm

Acum 11 ani

dar de scaderile de presiune si lipsa de apa ZILNICA a acestui cartier, de ce nu scrie nimeni. Deja se distribuie apa respectandu–se un tipar. Bataie de joc la adresa noastra. Simte Primaria si dl primar ca trebuie sa faca economie???
Raspunde

lol

Acum 11 ani

La al 5-lea semnal va fi apă caldă: Pic, pic, pic, pic, pic! A fost apă caldă.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus