Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Turcan: Guvernul a facut posibila calatoria in timp

Deputatul PDL Raluca Turcan a semnalat că ne aflăm în faţa unui moment istoric, vis-a-vis de decizia ministrului Sănătăţii Eugen Nicolăescu de a sista finanţarea de către CNAS a spitalelor private. ”Guvernul USL a reuşit, în premieră mondială, să facă posibilă călătoria în timp. Este vorba de sistemul sanitar din România care se va întoarce în timp 20 de ani cu deciziile actualului ministru. (...) O astfel de aberaţie a produs ieri ministrul Sănătăţii, liberal cu vorba, socialist cu fapta. Domnia sa nu vrea nici mai mult nici mai puţin decât distrugerea reţelelor private de sănătate din România în detrimentul plătitorului cinstit de asigurări de sănătate”, susține Turcan într-un comunicat de presă.

Turcan spune că românii nu vor mai avea dreptul de a alege unde vor să fie tratați. ”În momentul de faţă lucrurile sunt foarte clare în sistemul sanitar. Un cetăţean care are calitatea de contribuabil al CAS poate decide singur dacă apelează la serviciile unităţilor de stat sau a celor private, alegând să plătească diferenţa de preţ. Domnul ministru este însă de părere că acest lucru reprezintă 'furt din banul public şi trafic de influenţă'. De fapt, este vorba de o încălcare gravă de drepturi, este vorba despre a băga mâna adânc în buzunarul cetăţeanului fără a îi oferi nimic în schimb”, a mai arătat deputatul PDL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

mosu

Acum 11 ani

ce minte virgina are doamna asta
Raspunde

STEFAN Lucian

Acum 11 ani

Daca asta are mintea virgina, tu o ai f0ututa de-a dreptul.
Raspunde

nutu

Acum 11 ani

7500 de voturi in sibiu si tot mai comenteaza. Penibil.
Raspunde

nicu

Acum 11 ani

Pt nutu: acum patru ani Cazan al vostru a luat aprox 5000 de voturi si a lafait in parlament cu ,,telefonul galben,, caci de altceva nu este in stare. Initiative... actiuni... zero!
Raspunde

pt nutu

Acum 11 ani

Afla domnule ca asta a insemnat 26,28% in colegiu 2 pentru camera deputatilor unde s-au mai aflat inca 4 distinsi domni ,ceea ce imi da dreptul ca cetastean sa iti spun ca tu esti penibil,pun pariu ca esti un traseist politic ,te intorci dupa cum bate vantul .Ciocu mic ca sunteti la putere de 8 luni si nu se vede nimic dupa voi,il ve-ti regreta voi pe Boc ...mai vorbim.
Raspunde

nutu

Acum 11 ani

V-am deranjat. Bine,aveti voi dreptate lingailor nr.4,nr5.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus