Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Conducerea Gazului Metan: "Multumim pentru tot Cristian Pustai!"

Conducerea clubului Gaz Metan Mediaș a transmis un mesaj de mulțumire antrenorului Cristian Pustai, prin intermediul site-ului oficial, după ce acesta și-a dat vineri seara acordul de a o antrena pe Pandurii Tg. Jiu.

Redăm mesajul conducerii medieșenilor: „Orice construcţie a unui sistem se face cu oameni. Oameni care, de la un anumit moment, ajung să se identifice cu ceea ce au construit. Fără doar şi poate, dacă echipa de fotbal Gaz Metan a ajuns la un anumit nivel de performanţă în România, un mare merit îl are şi Cristian Pustai. Aşa că nu greşim dacă spunem că Gazul Metan din ultimii 6 ani se identifică cu acesta. Ca peste tot însă, vine un moment în care drumurile se despart. Este normal să fie aşa, este sănătos şi e matur să se întâmple. Din acea clipă fiecare merge pe noul lui drum. Mult succes pe noul tău drum Cristian Pustai şi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru noi!”.

După plecarea celui mai galonat antrenor din istoria recentă a Gazului Metan, oficialii medieșeni trebuie să răspundă la o nouă întrebare apăsătoare: Cine îl va înlocui pe Pustai?

Pustai, prezentat în februarie

În altă ordine de idei, șefii Pandurilor au anunțat în 19 ianuarie că Pustai „va semna mâine(n.r. – 20 ianuarie) un contract pentru trei ani şi jumătate cu echipa de fotbal din Târgu Jiu”. Însă, Cristian Pustai, dar și antrenorii care vor forma echipa tehnică a gorjenilor „vor fi prezentaţi oficial presei în cursul lunii februarie”.

Prezentarea oficială va avea loc pe data de cinci februarie, după ce echipa din Tg. Jiu va reveni din primul stagiu de pregătire din Antalya.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus