Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Boitan il asteapta pe Iliesiu: Sper sa vina, pentru ca am multe teme pentru el

Fostul senator Minerva Boitan îl așteaptă în Sibiu pe colegul său de partid, Sorin Ilieșiu, pentru a-l informa cu privire la problemele locale. L-a așteptat încă de săptămâna trecută, însă nu a ajuns. Senatorul PNL, Sorin Ilieșiu, a anunțat însă că săptămâna viitoare va fi în Sibiu, pentru a se întâlni cu sibienii. ”Noi am avut mai multe discuții telefonice, ne-am felicitat de sărbători... Urma să vină prin 14, însă n-a dat niciun semn, probabil că nu a mai putut ajunge. Sper să vină, pentru că chiar am teme pentru dânsul. Cred că vom colabora bine”, a declarat Minerva Boitan. Sorin Ilieșiu a anunțat pentru sâmbătă, 2 februarie, program de audiențe cu sibienii, de la ora 12, la sediul PNL de pe strada Fabricii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 410

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

gigel

Acum 11 ani

Deja a uitat de Sibiu si de problemele sibienilor??? Frumos din partea lui pt cei 60% cetateni care l-au votat acum o luna si ceva.
Raspunde

gigel

Acum 11 ani

Apropo ... Iliesiu s-a batut in parlament pt bugetul Sibiului??? Ca nu mai apare pe la Tv. Suntem printre ultimii la repartizarea fondurilor si la cotizat printre primii. Astept reactia lui la aceasta problema.
Raspunde

gugu

Acum 11 ani

pai iliesiu i-a suflat mandatul doamnei (a venit de la centru)
Raspunde

jan

Acum 11 ani

dna Boitan nu joaca pe fata obisnuieste sa si minta numai sa cada in picioare , nu-i asa dna doctor conf. univ va pare rau ptr pierderea locului de parlamentar pozitie ce nu-o sa mai prindeti vreodata
Raspunde

Ilieșiu

Acum 11 ani

Sibieni, spălați-vă pe dinți că vine P ULA mea în vizită !
Raspunde

eu

Acum 11 ani

hi hi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus