Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Aschia sare departe… Asa arata fiul de 18 ani al lui Tom Cruise!

Fiul lui Tom Cruise, Connor Cruise, a sărbătorit împlinirea vârstei de 18 ani într-un club din Londra.

Connor Cruise şi prietenii săi s-au putut bucura din plin de faptul că în Londra consumul de alcool este permis pentru cei care au peste 18 ani, relatează dailymail.co.uk.

Petrecerea a avut loc într-un club de noapte din South Kensington, Bouijs. Sora lui Connor, Isabella Cruise (20 de ani), a fost şi ea prezentă la aniversarea fratelui său.

Connor şi invitaţii săi au băut Grey Goose Vodka şi au comandat şi câteva shot-uri.

"Mă pregătesc să trag un pui de somn înainte de a mă duce în club să mă distrez, pentru că sunt bătrân", a postat Connor pe contul său de Twitter înainte de petrecere.

Niciunul dintre părinţii săi, Tom Cruise şi Nicole Kidman, nu a fost prezent la aniversarea lui Connor, ambii aflându-se în Los Angeles în seara petrecerii fiului lor.

Connor Cruise şi Isabella Cruise au fost adoptaţi de către Tom Cruise şi Nicole Kidman în perioada în care cei doi actori au fost căsătoriţi. Mariajul acestora a durat 11 ani, între 1990 şi 2001.

Referindu-se la religia celor doi copii ai săi, Nicole Kidman a declarat recent pentru The Hollywood Reporter: "Am doi copii care sunt scientologi, Connor şi Isabella, şi le respect totalmente credinţa"

Comentarii

1 comentarii

Liubomir

Acum 8 ani

Ce dracu comparati laleaua neagra cu beshina porcului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus