Miercuri,
23.09.2020
Cer Senin
Acum
23°C

Avizele pentru Sf. Valentin, inaintea celor pentru Martisor

24 Ianuarie 2013 16:11

Micul comerț dezvoltat în jurul sărbătorilor care anunță venirea primăverii are nevoie de aviz de la autoritățile locale. Reprezentanții Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Privat Sibiu anunță că pentru eliberarea avizelor necesare ocupării domeniului public în vederea comercializării ”dulcegăriilor” de Sf. Valentin perioada de depunere a documentațiilor este diferită de cea pentru avizele de 1 și 8 martie.
Din 28 ianuarie și până pe 8 februarie se primesc solicitările pentru închirierea de spațiu public pe strada Nicolae Bălcescu de Sf. Valentin, spațiu pe care vor putea fi amplasate tarabe între 11 și 15 februarie.
”Pentru 1 şi 8 Martie, cererile pentru obţinerea unui aviz de ocupare a domeniului public se vor depune în perioada 4 - 15 februarie. Comercianţii îşi vor putea comercializa produsele în perioada 25 februarie - 8 martie 2013, pe bulevardul Nicolae Bălcescu”, anunță autoritățile locale.
Documentațiile necesare pot fi depuse la sediul Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Privat, din Piața Mică, nr. 22.
”Importarea” sărbătorii de Sf. Valentin a scos în stradă, anul trecut, 23 de comercianți, în timp ce pentru a vinde produse specifice de 1 și 8 martie, au închiriat domeniu public 303 comercianți.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus