Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

PNL Sibiu: Sorin Iliesiu a fost in Sibiu!

 

Fostul senator Minerva Boitan a indus în eroare cititorii atunci când a spus că actualul senator, Sorin Ilieșiu, nu a fost săptămâna trecută în Sibiu. Ilieșiu a fost, susține biroul de presă al PNL Sibiu, ba chiar s-a întâlnit cu Virgil Popa, președintele de la municipiu, cu rectorul Universității Lucian Blaga, cu directorul ASTRA Film, dar și cu o sibiancă venită în audiență.
Biroul de presă al PNL Sibiu a transmis un drept la replică pentru a repara declarația colegei lor de partid, Minerva Boitan. Doctorul Boitan a spus că îl așteapta pe Ilieșiu în Sibiu, încă de săptămâna trecută. ”Noi am avut mai multe discuții telefonice, ne-am felicitat de sărbători... Urma să vină prin 14, însă n-a dat niciun semn, probabil că nu a mai putut ajunge. Sper să vină, pentru că chiar am teme pentru dânsul. Cred că vom colabora bine”, a declarat Minerva Boitan.
 
Drept la replică din partea biroului de presă al PNL-Sibiu
referitor la articolul „Boitan îl aşteaptă pe Ilieşiu: Sper să vină, pentru că am multe teme pentru el” 
(articol publicat la adresa http://www.turnulsfatului.ro/18720/boitan-il-asteapta-pe-iliesiu:-sper-sa-vina-pentru-ca-am-multe-teme-pentru-el.html)
 
Articolul intitulat „Boitan îl aşteaptă pe Ilieşiu: Sper să vină, pentru că am multe teme pentru el” publicat de „Turnul Sfatului” în 23 ian. a.c., acreditează informaţia falsă că dl Sorin Ilieşiu, senator PNL de Sibiu, nu a fost prezent în Sibiu săptămâna trecută. Precizăm că domnul Sorin Ilieşiu a fost prezent în Sibiu în perioada 17-19 ianuarie a.c.. În această perioadă, domnul senator a participat la şedinţa organizaţiei municipale a PNL-Sibiu condusă de preşedintele acesteia, domnul Virgil Popa, pentru stabilirea şefilor de birou ai parlamentarilor PNL de Sibiu. Totodată, împreună cu domnul deputat PNL Ioan Tămâian, domnul Ilieşiu a avut o întâlnire cu domnul prof.univ.dr. Ioan Bondrea, rectorul Universităţii „Lucian Blaga”, care le-a prezentat acestora proiectele universităţii sibiene. Domnul senator Ilieşiu a avut de asemenea o întâlnire cu domnul Dumitru Budrala, directorul Astra Film Festival - Sibiu, pentru a discuta despre ediţia jubiliară din 2013 a acestui prestigios festival. Mai menţionăm că dl senator Ilieşiu a primit în audienţă pe doamna Elena Apolzan din Sibiu care i-a prezentat propriul dosar juridic nesoluţionat favorabil până în prezent.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

DUDU

Acum 11 ani

SI DACA VINE IN SIBIU CEI..?? VINE DEGEABA.
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

SI TURISTII MAI REVIN.
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

pnl=nulitati...
Raspunde

Alex

Acum 11 ani

Domnule iliesiu sa faceti ce ati promis cu bugetul sa cereti mai multi bani pt sibiu nu se poate sa primim asa putin din nou.
Raspunde

tik

Acum 11 ani

daca i-a suflat colegiul lui Boitan cum credeti ca se impaca?
Raspunde

Nebunu

Acum 11 ani

Mai Iliesiule! Cand mai vi pe la nou in Sighi ada si boletinu de la doftor...
Raspunde

ion

Acum 11 ani

da cine e acest Iliesiu ,ca eu nu pricep ,pana azi nu am auzit de el, s-au vrea sa-i ia locul lui johanis
Raspunde

Victor

Acum 11 ani

O alta palma data sibienilor. Nu inteleg ce cauta acest domn din Bucuresti sa reprezinte Sibiul in parlament. Nici parlamentarii sibieni nu fac mare lucru pentru judet, iar altii care nu au nici o legatura cu locul nu fac nimic. Un punct din campania electorala a acestui domn spunea ca el doreste sa sprijine Sibiul in alocarea unor sume mai mai la redistribuire, insa acum stam mai rau la acest capitol fata de anul trecut la bugetul local. Asa ca poate ar fi bine ca cei din PNL sa il puna pe Iliesiu sa isi explice debutul cu stangul, iar apoi sa nominalizeze candidati sibieni pe viitor, pentru care nu este necesar sa faci un eveniment cand vin in oras.
Raspunde

@ion

Acum 11 ani

Dragul de tine dupa ce ca l-ai votat acum iti dai seama ca nu-l cunosti,si ca tine o gramada
Raspunde

lol

Acum 11 ani

Pai voi l-ati votat pe acest Agamita Dandanache, dobitocilor, ca nu au venit oltenii, moldovenii si miticii sa vi-l voteze!
Raspunde

marius man

Acum 11 ani

bravo d-le iliesiu.pe ce loc este sibiul acum la colectat bani de la buget.v-ati laudat ca o sa crestem.am fost pe locul 37 acum santem pe 39.v-ati facut marioneta USL-ului.asa o sa va mai votam
Raspunde

votant

Acum 11 ani

asai cind se promoveaza pilele si cunostintele cind vin alegerile e ca la armata cu plantoanele schimbu 1 si 3 ocupat alege oameni care au facut ai fac pentru SIBIU lucruri vizibile pentru dezvoltarea judetului ii bagam prin puscari ii denigram le criticam si sabotam proectele normal ca nu intra in politica si atunci apar inpostori si nulitatile
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus