Vineri,
09.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Decapitari in PPDD Sibiu

 

Consilierul județean, Maria-Magdalena Țițonia a fost exclusă din Partidul Poporului Dan Diaconescu și la următoatrea ședință de Consiliu Județean își va încheia mandatul. În cadrul PPDD s-au operat în ultima perioadă mai multe excluderi, în toată țara, motivul oficial fiind: ”s-au făcut evaluări”. "Decizia s-a luat pe baza evaluării făcute a fiecăruia dintre candidaţii care au primit un mandat din partea votanţilor Partidului Poporului şi trebuie ca acei candidaţi să fie pe profilul partidului nostru. Din nefericire o parte dintre ei nu s-au încadrat acestui profil şi de aceea conducerea executivă a partidului a decis excluderea unora dintre ei", a declarat președintele PPDD Cluj, Lucian Nemeș.

În informarea înaintată de PPDD Sibiu către Consiliul Județean Sibiu scrie că Maria-Magdalena Țițonia a fost exclusă conform Hotărârii Biroului Național de Coordonare a partidului, fără a vorbi de alte detalii. Odată cu Țițonia au mai fost excluși din organizația Sibiu, Maria Miclăuș și Ioan Sombatin. Maria – Magdalena Țițonia nu a vrut să comenteze. ”Nu pot comenta nimic vis-a-vis de această problemă. Hotărârea nu este definitivă, pentru mai multe detalii vă rog să-l contactați pe avocatul meu”, a declarat Țițonia pentru Turnul Sfatului. Iar avocatul său, fostul primar al Sibiului, Dan Condurat, spune că nu are mandat din partea dânsei pentru a vorbi cu mass-media. ”Îmi pare rău, dar nu pot face niciun fel de declarații în acest caz”, a spus Condurat.

De celalată parte, președintele PPDD Sibiu, Iacob Pușcaș a anunțat că partidul va trimite un comunicat de rpesă, însă acesta nu a mai fost trimis până la redactarea acestui articol.

La alegerile locale din 2012, Maria Magdalena Țițonia a candidat din partea PPDD la funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu și chiar a obținut cu aproximativ 200 de voturi mai mult decât s-au strâns pe listele PPDD pentru CJ. Țițonia a obținut 15.597 voturi (8,12%), în timp ce lista de consilieri a PPDD a luat 15.354 voturi (8,12%) 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

ion

Acum 9 ani

eu credeam ca sibienii mei sant mai destepti ,si nu pun botul la minciunile lui dd ,doamne fereste si apara
Raspunde

lupeneanul

Acum 9 ani

ce tare :) doamna titonea a candidat in vara impotriva avocatului ei.
Raspunde

amnasan

Acum 9 ani

Cu oameni ca Miclausa de la Saliste nu se construieste in partid, profitoarea a crezut cai merge sasi angajeze odraslele, acum sa se duca la Racuciu, primarul Salistei.
Raspunde

www

Acum 9 ani

Se scrie : ca-i merge... / sa-si angajeze...
Raspunde

PDList

Acum 9 ani

toţi de la ppdd sunt oamenii lui aricion de la pdl ppdd nu a avut decât slugoi pedelişti , nu ştiu cum a ajuns madam Lia Bologa pe acolo . oricum dacă ar fi fost organizaţi cum trbuie şi de cine trebuie ar fi luat in judeţul Sibiu mult mai mult
Raspunde

PLEACA puscas, fara partid!!!

Acum 9 ani

...nu magda este vinovata sau alta persoana membra a partidului.....vinovatul pricipal este ultra securistul trimis in partid de catre tripla alianta(usl) pentru a destabiliza partidul din judet si a nu lua voturi cei din partidele de dreapta...este simplu pentru cei care cunosc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus