Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Medias: si-a invitat colegii in casa si ei i-au furat mobilul

O fată din Mediaș a rămas fără telefonul mobil, după ce și-a invitat doi colegi în casă.

Totul s-a întâmplat vinerea trecută. După ce a sesizat dispariția telefonului mobil, victima furtului a reclamat, în jurul orei 15.20, infracțiunea la Poliția Municipiului Mediaș. Suspecții indicați de fată erau chiar doi colegi de-ai acesteia, de asemenea minori, intrați în casă la invitația victimei. „Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată telefonic, în data de 25.01.2013, cu privire la faptul că, în cursul zilei, în jurul orei 15.20, doi băieţi, minori, au sustras un telefon mobil dintr-un imobil, telefon ce îi aparţinea unei fete minore. Prejudiciul este de 100 de lei”, transmite IPJ Sibiu.

Hoții erau colegi cu victima

Polițiștii deplasați la faţa locului i-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu pe cei doi suspecți, dar și pe reclamant, în vederea clarificării situației. „În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, cei doi minori, suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de furt , se aflau în imobil la invitaţiei minorei M.S., victima furtului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş în vederea stabilirii cu exactitate a  stării de fapt şi recuperării prejudiciului.

foto: arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

omul

Acum 11 ani

in sfirsit zic ca fac si ei ceva.
Raspunde

valcean

Acum 11 ani

asta este datina la ardeleni .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus