Vineri,
03.02.2023
Partial Noros
Acum
1°C

Anca Oprescu si Walter Dionisie lanseaza “Apa de Ploaie"

Poeta Anca Oprescu şi compozitorul Walter Dionisie îşi vor lansa volumul de versuri şi albumul muzical “Apă de Ploaie”, în cadrul unui eveniment marca Global Human Recovery.

“Poezia Apei de Ploaie va fi însoţită de un concert Walter Dionisie, în care publicul va parcurge alături de artişti un traseu iniţiatic ce străbate frumuseţea trăirilor umane, de la dulcea nostalgie originară, prin prezentul permanent şi zâmbitor, până la forţa nestăvilită a bucuriei împărtăşite”, spun organizatorii.

În volumul Apă de Ploaie al scriitoarei Anca Oprescu a apărut într-o ediţie limitată, la Editura Innocenţia din Iaşi. Apoi în 2011, volumul a avut parte de o a doua ediţie, însoţită de albumul muzical al compozitorului Walter Dionisie, care cuprinde opt piese.

“Locuiesc pe un munte şi îmi trăiesc poemele” spune autoarea volumului “Apă de Ploaie” povestind despre calea deschisă de poezie spre întoarcerea la simplitatea şi frumuseţea lumii interioare.

Lansarea va avea loc joi, 7 februarie, de la ora 17:00, la Biblioteca Judeţeană Astra.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus