Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
10°C

“Ce-a ajuns Romania! … Care Romania?" - recital teatral marca "Become"

Compania de Teatru „Become” aduce în faţa sibienilor un nou spectacol - "Ce-a ajuns România!!! ... Care România?", un spectacol manifest cu Mihai Alexandru şi Catalin Grigoraş

. “Ce-a ajuns România! … Care România?” încearcă să readucă în prim plan texte comice, excepţionale, cândva interpretate de mari actori ca Toma Caragiu, Octavian Cotescu sau Dem Rădulescu.

„Ce te faci atunci când nu mai ai pe unde scoate cămaşa într-o ţară sătulă de incompetenţi, de non-valori şi de inculţi? Ce te faci în momentele de cumpănă ale vieţii când criza îţi bate la uşă, când speranţele pe care ţi le-ai pus în compatrioţii tăi şi în special în clasa politică se năruie? Întâmplări amuzante din epoca de aur, astăzi atât de actuale, poate mai triste, poate mai amuzante, toate într-un recital teatral cu Mihai Alexandru si Cătălin Grigoraş”, spun organizatorii.

Spectacolul va avea loc joi, 31 ianuarie, de la ora 19:00, la Centrul de Tineret Sibiu, Str. Nicolae Teclu, nr 41. Preţul unui bilet este de 7 lei. Rezervari la tel: 0748050301.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus