Vineri,
09.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Vine, vine priiimavaraaaa! Constructorii incep sa inchida noi strazi

Comisia de circulație din cadrul Primărie Sibiu a avizat solicitarea mai multor constructori de a restricționa traficul auto pe mai multe străzi din Sibiu, începând din prima zi a săptămânii viitoare, pentru a permite reluarea lucrărilor la rețelele de utilități.
Din 11 februarie, va fi închis un tronson al străzii Negoveanu din cartierul Vasile Aaron (cel cuprins între str. Semaforului și prima alee de ieșire). Lucrările vor fi reluate și pe strada Ecaterina Varga, ai cărei locuitori se plângeau recent de noroiul apărut în urma topirii zăpezilor pe strada aflată în șantier. Constructorii angajați de Primărie vor mai relua lucrările, de luni, și pe străzile Lebedei, Oțelarilor, Octavian Goga (în zona străzii Alexandru Vlahuță), Turnului și Ocnei (acestea din urmă fiind închise de anul trecut).

Trafic deviat pe panta Cristianului

Circulația pe un sens de mers pe strada Cristianului va fi deviată de săptămâna viitoare. ”Pe panta Cristianului, în dreptul străzii Drăguşanu se va circula pe o singură bandă, dinspre strada Maramureşului spre strada Avrig. Pentru coborârea dinspre strada Avrig va fi folosită strada Jina”, anunță reprezentanții administrației locale. În zonă vor fi efectuate lucrări la rețeaua de canalizare pluvială, estimate a fi finalizate peste aproximativ 30 de zile.
În ceea ce privește cel mai mare șantier din Sibiu la această oră – cel de pe Calea Poplăcii – aici lucrările vor fi reluate din 4 martie. Pe tronsonul cuprins între Piața Sadu și Valea Aurie va începe așternerea stratului de piatră spartă și montarea bordurilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

B

Acum 9 ani

Spor la treaba baieti!
Raspunde

regele noroaielor

Acum 9 ani

ALO primariaaaaa........in Valea Aurie cand va apucati de treaba sau macar sa ne cumparam cisme de cauciuc ???
Raspunde

unu

Acum 9 ani

Domnule primar daca vreti s-a scapati de frustati si circotasi puneti o poza veche cum arata strada la inceperea lucrarilor si la finalizare mai oamenilor cind construiesti o casa normal ca se face mizerie dupa cum vad vreti fuserai va schimbat toate utilitatile pe sub pamint va bagat canalizarea aveti un pic de rabdare iarna nui ca vara nu va mai lasati manipulati de tot felu de specialisti care afara s-a dea din clanta nu au facut nimic lasati ca stie JOHANNIS ce face lucru sasesc s-a tina nu repede pe deasupra ca tine la imagine rabdare cxum am stat 70 de ani cu 90 la suta strazi de pamint si fara canalizare mai avem rabdare 2 -3 ani lasati pe copipaste s-a fiarba in sucul lor propiu
Raspunde

sa traiti bine

Acum 9 ani

numa de bine va vorbeste administratia pe care ati votat-o , ei se fac ca aduc progresul ,dar va alegeti cu strazi inchise , noroi pina in git, tragere de timp si risipa de bani publici pe lucrari supraevaluate, si ca sa dea bine evenimente culturale. Va indemn cu caldura cumparati-va: stampile si 4 ani jucati-va prin casa cu ele, si cind sunteti chemati la vot, plictisiti fiind de atita stampileala , activati-va neuronii, sighienilor, ca voi suferiti. Sunteti ca broasca care nu e deranjata de apa din oala de pe foc.
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Ma ce prostii vorbesti
Raspunde

roman

Acum 9 ani

stimate domnule unu nu suntem frustati cei care vedem ca de 30 de ani nu s-a facut nimic pe strada desi au fost vreo 4 mandate, doar ca primarul pe care il stimati nu verifica ce fac subordonatii iar strazile facute sunt cu gropi iar daca aveti masini atunci sigur va uitati la banii din portofel. sibiul nu inseamna centrul si bulevarde, caci strazile adiacente fac parte tot din capitala europeana si nu am fost omisi sa scutiti de plata impozitelor ca sa spuneti ca ni se face o favoare prin asfalt. oras civilizat tine de oameni si pestele de la cap.....se masoara
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus