Miercuri,
24.07.2024
Ploi Scurte
Acum
21°C

"Ne facem ca ploua. Si ploua. Neintrerupt" se joaca la Sibiu

„Ne facem că plouă. Şi plouă. Neîntrerupt” este un spectacol de şi cu Laura Maria Ilea, la care ia parte şi actorul Liviu Vlad. Piesa va fi o surpriză pentru publicul sibian şi se va juca în acest weekend.

„O domnişoarã cu picioare apare. Şi trei pitici. Pitiţi într-o copleşitoare însingurare. Şi îndrumaţi, prin ceaţã, frig, frisoane, insomnii spre un anume gând, spre un anume dor, spre o anume stare. Spre cel mai frumos vis. În rest, nu mai conteazã, doar că “inimile şi sufletele noastre noastre pitice, care or mai fi dacã or mai fi, câte or mai fi pe unde or mai fi, să priceapă cel mai mãrunt şi mai aspru şi mai trist sens al lumii: că totul e iubire, iubire de pitic, sublimã, ultimativã, nativă, narativă, locomotivă iubire de pitic, cea care anuleazã într-o clipã coordonatele ştiute ale lumii, cea care poate face abstracţie de orice”, spune Laura Maria Ilea.

Spectacolul va avea loc vineri, 8 februarie, de la ora 19:00 la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor. Preţul unui bilet este de 10 lei şi redus 5 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 252

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus