Miercuri,
10.08.2022
Light Intensity Drizzle
Acum
19°C

Leo Iorga si Adi Ordean concerteaza de Ziua Indragostitilor in Oldies Pub

După 16 ani, Leo Iorga și Adrian Ordean cântă din nou împreună, aducând în atenția fanilor hituri cunoscute din perioadă 1988-1996, compuse de Adrian Ordean și lansate de Leo Iorga, dar și piese noi, de pe albumul care va fi lansat în curând.

PACT by Leo Iorga & Adi Ordean - adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Dan Stesco “Polymoog” (clape), Marian “Lacke” Mihailescu (bass, voce) şi Alex Ardelean (chitara) îi aşteaptă pe sibieni la Rock Love Tour, la Oldies Pub din Sibiu, în 14 februarie.

“Februarie e luna îndrăgostiților, luna în care sărbătorim iubirea! Noi am ales să sărbătorim iubirea alături de voi, prietenii noștri din Sibiu. Îndrăgostiții se vor ține de mână și vom cânta împreună hiturile noastre de dragoste “Trenul pierdut”, “Ma voi întoarce”, “Sa te gândești la mine”, “Singur în noapte”, dar și piese noi, foarte frumoase, care vor fi incluse pe noul nostru album. Va fi un eveniment special, dedicat celor ce se iubesc, dar și celor care iubesc muzica noastră”, a spus Leo Iorga.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus