Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

VIDEO Accdent cu un elicopter de asalt in Korea, in timpul emisiunii Top Gear

O cursă dintre o maşină de mare viteză şi un elicopter care avea loc în timpul emisiunii Top Gear Korea s-a terminat dramatic în momentul în care elicopterul s-a prăbuşit, accidentul fiind surprins la filmare.

Cele două vehicule care se întrec în videoclip sunt un Corvette ZR1 şi un elicopter AH1 Cobra, cel din urmă putând fi văzut pierzându-şi controlul şi lovindu-se de pământ spre finalul clipului.

În ciuda faptului că incidentul a avut loc periculos de aproape de echipa de filmare a show-ului TV, nimeni nu a fost grav rănit în ciocnire, potrivit descrierii care însoţeşte videoclipul postat pe canalul oficial TopGear de pe YouTube.

Emisiunea Top Gear este cunoscută pentru cursele desfăşurate între automobile de mare viteză şi diverse alte vehicule. Potrivit site-ului mashable.com, într-un episod, un Bugatti Veyron s-a întrecut cu un avion Eurofighter Typhoon, iar într-un alt episod au difuzat o cursă dintre o maşină Radical SR3 şi un avion pentru zboruri acrobatice CAP 232.

Lansat în iunie 2011, Top Gear Korea este adaptarea sud-coreeană a popularului show TV britanic difuzat de BBC.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Georg

Acum 9 ani

CORRIGENDA chiar in titlu scris mare, sa-l vada toti orbii, Copy-Paste din titlu: [...]Accdent cu un eclicopter[...] Citeste si scrie: [...]Accident cu un elicopter[...]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus