Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
16°C

Sibian cautat in Germania pentru euro falsi, prins in Hunedoara

Sibianul a fost prins în 14 februarie, pe raza județului Hunedoara. 

Bărbatul are 41 de ani, domiciliază în Municipiul Sibiu, și este căutat de autoritățile din Germania încă din 2009, an în care a pus în circulație bancnote false în cuantum total de 2.700 de euro.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara l-au identificat, în data de 14 februarie, pe bărbatul urmărit internaţional, în urma unei semnalări a autorităţilor judiciare din Germania, pentru comiterea infracţiunii de punere în circulaţie de monedă falsă. La baza prinderii efective a sibianului a stat schimbul de date şi informaţii suplimentare, realizat prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al IGPR. „În fapt, bărbatul este suspectat că, în cursul anului 2009, a pus în circulaţie bancnote false, în valoare de 2.700 de euro”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara.

Suspectul urmează a fi predat poliţiştilor din cadrul IPJ. Sibiu în vederea prezentării la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

valcean

Acum 9 ani

tipic sibian, parfum de transilvania.
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

mars la mata peste olt.
Raspunde

suta la suta ardeal

Acum 9 ani

suta n mie asta i regatan devale aciuit de foame pe la sibiu
Raspunde

transilvanus rex

Acum 9 ani

Mie in suta, ca asa se zice corect (suta este logic in mie) esti prost 100%, dar si fudul, fiindca prostul daca nu-i fudul, nu-i prost destul!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus