Sâmbătă,
13.08.2022
Cer Senin
Acum
21°C

Sibienii au castigat aproape tot la nationalele de snowboard

Reprezentanţii Sibiului au dominat Campionatele Naţionale de snowboard, desfăşurate la Predeal, cu participarea celor mai buni sportivi din ţară.

Tinerii elevii ai Colegiului Samuel von Brukenthal, membri ai clubului sportiv Crazy Bike Sibiu, pregătiţi de Andy Fazekas, au ocupat patru din cele şase locuri pe podiumul competiţiei.

La feminin, reprezentantele Sibiului au ocupat primele trei locuri în clasament, prin Ruxi Brad (locul I), Anastasia Groza (locul II) şi Mihaela Suciu (locul III). La băieţi, competiţia a fost mult mai strânsă, prima poziţie fiind ocupată de sibianul Andrei Mareş, care va reprezenta astfel România la Festivalul Olimpic al Tineretului European, alături de Peter Almaşi din Baia Mare şi Ionuţ Ungureanu, din Predeal, ocupanţii locurilor 2, respectiv 3.

Alături de Andrei Mareş sunt şanse mari ca la FOTE 2013 să participe şi Luana Cherecheş, o altă elevă a Colegiului Naţional Brukenthal. Luana este momentan accidentată, însă există speranţe de recuperare pentru că ea ar fi singura reprezentantă a României în această competiţie.

De asemenea, Sibiul va fi reprezentat la Festivalul Olimpic al Tineretului European de Andy Fazekas, ales de Federaţia Română de Schi ca director de competiţie al FOTE, la disciplina snowboard.

“Rezultatele obţinute la Campionatele Naţionale sunt extraordinare. Sperăm să obţinem rezultate bune şi la Festivalul Olimpic, unde vom concura alături de cei mai buni tineri snowboarderi din Europa”, spune Andy Fazekas.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus