Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Produse unicat si ateliere de creatie la a XIII-a editie ArtBoutique

Cel mai longeviv târg de produse handmade din Sibiu se deschide şi îşi prezintă oferta de sezon în perioada 1-3 martie, la Galeria Habitus din Piața Mică.

În cea mai colorată ediție din an, cei 35 de artiști selectați vor expune doar produsele realizate manual care se înscriu într-una din următoarele categorii: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, produse tricotate, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse bio, articole pentru copii.

„A XII-a ediție se adresează doar norocoșilor care au descoperit arta handmade și care apreciază produsele unicat realizate de artiști talentați din țară. Lista expozanților va fi finalizată în data de 25 februarie. Până atunci, înscrierile continuă pe site-ul www.artboutique.org și pe pagina de Facebook a evenimentului: artboutiquesb“, spun organizatorii.

Din dorința de a promova acest domeniu şi a arăta părinților ce lucruri minunate pot face copiii cu puțină îndrumare, imaginație și materiale pe care toata lumea le are acasă, în urma cu câteva ediții, au luat naștere atelierele de creativitate Artworks. La această ediţie a venit rândul adolescenților şi adulților de la participa la atelierele de aranjamente florale şi bijuterii, special pregătite pentru ei. Unul dintre ateliere va fi susținut de Ștefan Doru Moscu, care îi va învăţa pe cei interesaţi să sculpteze în lemn.

„Copiii vor fi din nou în centrul atenției la ArtWorks. Sub îndrumarea Casandrei Vidrighin, cu ajutorul unei tehnici speciale, a suprapunerii de șabloane, vor învăța să picteze un peisaj din natură, să facă o floare, un fluture și un gândac. Trei ateliere, o explozie de culoare, un impact vizual puternic, un joc al colajului, un joc al formelor prin repetiție. Numărul maxim de participanți este de 15 pentru fiecare atelier”, mai spun organizatorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus