Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

One woman show cu Diana Fufezan: "Oscar si Buni Roz"

Oscar şi Buni Roz este o poveste de o mare profunzime, scrisă de Eric Emmanuel Schmitt şi pusă în scenă, la Sibiu, de Diana Fufezan. Cu Buni Roz pe post de ghid, într-o viaţă trăită pe „repede-înainte”, Oscar, un baăieţel de zece ani, parcurge printre râsete şi lacrimi itinerarul emoţionant al tuturor vârstelor şi experienţelor umane, îmbogăţite de imaginaţia lui care îmbracă realitatea în haina miraculosului.

Oscar are zece ani și trăiește într-un spital. Chiar dacă nimeni nu are curajul să i-o spună în față, băiatul, bolnav de leucemie, știe că va muri, iar războiul lui împotrivă tuturor izbucnește inocent, pătimaș și deznădăjduit. Singură care-i intră în voie este Tanti Roz, o infirmieră bătrână, neîntrecută în născocit povești moderne, adevărate lecții de viață, în care nici binele, nici răul nu sunt absolute și nimic nu e așa cum pare la prima vedere. Ea îi da copilului ideea să trăiască fiecare zi ca și cum ar fi zece ani și-l învață să-i scrie epistole lui Dumnezeu ca să se simtă mai puțin singur.

Spectacolul va avea loc joi, 21 februarie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar redus 5 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus