Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Procurorii audiaza patru suspecti in cazul taximetristului gasit mort in portbagajul masinii

Patru persoane suspectate în cazul taximetristului găsit mort în maşina sa, la limita dintre judeţele Sibiu şi Braşov, sunt audiate, miercuri seară, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Adriana Şandru, a declarat, miercuri, că patru persoane sunt audiate, fiind suspectate în cazul taximetristului găsit mort în maşina sa, la limita dintre judeţele Sibiu şi Braşov.

Şandru a afirmat că procurorii urmează să stabilească ce au făcut cele patru persoane în noaptea crimei.

Procurorii sibieni au anunţat că vor oferii detalii din anchetă în cursul serii de miercuri, după primele audieri ale suspecţilor.

Taximetristul, dat dispărut de Poliţia Sibiu, a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţă, în maşina sa, la limita dintre judeţele Sibiu şi Braşov. Reprezentanţii firmei de taximetrie la care lucra bărbatul declarau, sâmbătă, că taximetristul anunţase, joi dimineaţă, prin staţie că pleacă la Făgăraş. Ei spuneau că acesta era într-o staţie de taxi din centrul Sibiului, iar în jurul orei 3.30-4.00 a anunţat că pleacă spre Făgăraş cu doi bărbaţi şi o femeie. Potrivit surselor citate, taximetristul lucra la firmă de peste zece ani.

Ulterior, familia nu a mai reuşit să ia legătura cu el, iar soţia acestuia a alertat Poliţia din Sibiu. Familia taximetristului spunea că nu crede că acesta a fost ucis pentru bani, întrucât asupra bărbatului s-au găsit 400 de lei şi lanţul de aur pe care îl purta la gât.

Procurorii sibieni au stabilit că taximetristul a preluat patru persoane din staţia de taxi din Sibiu, şi nu trei, cum s-a crezut iniţial, cei patru fiind consideraţi suspecţi, iar pentru doi dintre ei au fost făcute portrete-robot.

Procurorul criminalist Ioan Boţoc de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în urma analizării imaginilor video din zona centrală a municipiului Sibiu şi după audierea martorilor s-a stabilit că taximetristul a preluat patru persoane din staţia de taxi, şi nu trei, cum s-a crezut iniţial, cei patru fiind suspecţi.

Întrebat despre semnalmentele suspecţilor, el a precizat că sunt trei bărbaţi şi o femeie.

"Nu pot oferi prea multe detalii. General, se pare că sunt trei bărbaţi şi o femeie. Bărbaţii - în jur de 30 de ani, iar femeia un pic mai coborâtă vârsta. Nu avem prea multe semnalemente şi nici nu le-aş putea da. La momentul oportun le vom da publicităţii", a spus Ioan Boţoc, care a afirmat că poliţiştii fac anumite verificări şi, dacă nu vor avea succes astfel, vor cere ajutorul mass-media şi al populaţiei pentru identificarea autorilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus