Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Continental investeste 150.000 de euro in dotarea ULBS

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a semnat astăzi un nou contract de colaborare cu Continental Automotive Systems Sibiu, contract ce prevede ca, în următorii trei ani, subsidiara din Sibiu a corporației germane să investească  150.000 de euro în echipamente tehnice și laboratoare destinate lucrărilor practice ale studenților Facultății de Inginerie.

Oswald Kolb- director general al Continental Sibiu și Ioan Bondrea- rectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu - au semnat astăzi un acord care vine în continuarea unei colaborări de zece ani între cele două entități. Ambii și-au exprimat dorința ca acest parteneriat să se dezvolte la fel de productiv și în următorii 10 ani.

“În laboratoarele Continental studenții vor avea posibilitatea să lucreze cu echipamente de ultimă oră și să intre în contact cu cele mai noi tehnologii din industria automotive”- Oswald Kolb, Director General Continental Automotive Systems Sibiu

De aproape șase ani, Continental Automotive Systems este unul dintre principalii parteneri ai ULBS, investind și acum 17.500 de euro în renovarea și echiparea unui laborator în Facultatea de Inginerie, a cărui inaugurare a coincis cu semnarea contractului.

“Dorința și responsabilitatea Universității “Lucian Blaga” din Sibiu este să pregătească absolvenți cât mai bine instruiți în domeniile de activitate alese, iar acest obiectiv nu poate fi atins decât prin sprijinul constant al partenerilor din mediul de afaceri. Continental Sibiu joacă un rol important în pregătirea și integrarea profesională a studenților și absolvenților Facultății de Inginerie”, a declarant și Ioan Bondrea, Rector Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus