Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Johannis a fost primit cu aplauze la prima sedinta a lui in PNL

 

Primarul Sibiului Klaus Johannis a afirmat joi, după şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL, că a rămas surprins de cât de bine a fost primit în partid și a precizat că unele dintre aplauzele care s-au auzit din sala în care s-a desfăşurat şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL erau pentru el. "Am fost primit excepţional de bine şi am rămas surprins de cât de bine am fost primit în PNL. Le-am mulţumit colegilor, sper să am ocazia să o fac şi mâine (n.r. la congresul PNL). Nu a venit absolut nimeni să îmi spună că i se pare suspect. Toţi care au venit să îmi spună ceva m-au felicitat sau au spus că li se pare un lucru bun", a declarat Johannis, citat de Agerpres. 
Johannis a spus și după aceastăprimă ședință din cadrul PNL la care a participat că se va gândi la o posibilă propunere de a prelua funcţia de preşedinte al PNL, dacă actualulpreședinte, Crin Antonescu, va fi ales președinte al României. "Vă daţi seama din moment ce am făcut pasul de a intra în PNL, de a accepta o candidatură care mi s-a propus, discut variantele ce decurg din Statutul PNL", a mai spus Johannis. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 196

Comentarii

3 comentarii

ion

Acum 9 ani

Functiile de presedinte de partiod nu se preiau ca la regi se cistiga prin votul colegilor
Raspunde

pentru ion

Acum 9 ani

Eu am inteles din articol ca in conformitate cu prevederile Statutului PNL, daca va primi o propunere de candidatura la presedentia PNL o va accepta. Nu a spus ca va prelua ca un rege functia de presedinte al PNL (exista totusi un statut dupa care functioneaza un partid politic). Sa fim mai atenti la citit.
Raspunde

iulia

Acum 9 ani

am fost si voi fi in pnl acum mai mult decat in-nainte
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus