Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Reincep lucrarile pe strada Turnului. Alte doua strazi vor fi inchise

Lucrările reluate pe strada Turnului din Orașul de Jos al Sibiului  vor îngusta spațiul destinat circulației auto, dar nu îl vor închide definitiv, anunță administrația locală. Tronsonul dintre strada Cibinului și strada Valea Mare a intrat în lucrări din această săptămână. ” . Până la sfârşitul lunii aprilie vor fi executate lucrări la reţele şi drum, fără a opri însă circulaţia. Decizia executării lucrărilor pe acest tronson sub trafic a fost luată pentru că zona pieţei agro-alimentare Cibin este extrem de aglomerată”, se arată într-un comunicat de presă.
În schimb, lucrările de reparație vor determina închiderea circulației pe strada Teodor Mihaly, din cartierul Valea Aurie. Strada va fi închisă de luni, 25 februarie, pentru reparațiile necesare după reabilitarea rețelelor de gaz și apă. Lucrările sunt estimate a fi încheiate pe 15 mai.
Din 4 martie urmează a fi închisă și strada George Topârceanu, din cartierul Turnişor. ”Pe această stradă au fost executate deja lucrările la reţele, urmând să se efectueze săpătura generală. Constructorul va turna apoi straturile rutiere. Termenul de finalizare al acestei lucrări este 1 iulie”, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

karla

Acum 11 ani

atentie la fundatiile Portii Turnului/Sag. sigur se vor gasi ceva urme de fundatii in dreptul cladirii Gospodarul. ar fi bine sa se puna in valoare. la poarta cisnadiei/heltauer sau ocnei/burger ioc punere in valoare, si fundatiile exista.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus