Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Presa germana: J. F. Kennedy de Romania, Klaus Johannis, vrea bani europeni pentru Sibiu

Ziarele germane Die Welt, Die Zeit, Der Spiegel și Frankfurter Rundschau au relatat în edițiile electronice despre numirea primarului Sibiului, Klaus Johannis, în funcția de prim vicepreședinte al PNL. “Klaus Iohannis este primarul de succes al oraşului istoric Sibiu, iar zâmbetul său ne aduce aminte de John F. Kennedy. Sasul din Transilvania face acum pasul în elita politicii româneşti”, scrie Markische Zeitun. Spiegel Online notează că pentru Johannis, liderul PNL Crin Antonescu a schimbat regulile interne ale partidului care interziceau dreptul unui nou-venit de a candida imediat la o funcţie de conducere. Ziariștii germani scriu că pe termen scurt, intenția lui Johannis de a intra în politica națională s-a realizat pentru a face lobby pentru Sibiu. ”Prin decizia de a intra în politica de partid, Johannis speră să obţină pe termen scurt mai multă putere în politica regională. Obiectivul său este ca, în urma reorganizării teritorial-administrative a României, Sibiul să joace un rol important la împărţirea banilor europeni”, scrie Der Spiegel.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

LLC

Acum 11 ani

Sasul din Transilvania face acum pasul în elita politicii româneşti ? Ha ! A facut pasul in groapa cu rahat ! In politica romaneasca nu accesezi varful decat daca esti santajabil, deci sasul are \"cadavre\" prin dulap.
Raspunde

Ema

Acum 11 ani

Carcotasii nu dorm !... Succes domnului Primar si felicitari !
Raspunde

Eu

Acum 11 ani

Se nimeresc cam multe nu credeti? In politica romaneasca nu nu se face politica se face leneveala, relatii...
Raspunde

lincoln

Acum 11 ani

Kennedy era un noncoformist amestecat intr-o serie de scandaluri amoroase si declaratii surprinzatoare. Acuzat si de relatii cu mafia, acesta era consumator de droguri, motiv pentru care era imprevizibil si greu de controlat de catre masoneria care-l sustinuse sa ajunga presedinte. Acesta a fost si motivul pentru care a fost elimiat printr-un asasinat public, tocmai pentru ca sa constituie un avertisment si o lectie pentru viitorii presedinti americani cu pretentii de independenta fata de masonerie.
Raspunde

karla

Acum 11 ani

bah lincoln dute-n scula mea si drogheaza-te si lasa-ne in fofoloanca matii in pace. hai jet !
Raspunde

ALEX

Acum 11 ani

ma bukur ca germania il sustine pe Johannis este foarte bine. Ma bukur Sibiul va deveni capitala si Johannis Guvernator. Istoria se repeta va fi primul GUVERNATOR SAS DIN TRANSILVANIA.
Raspunde

hotii

Acum 11 ani

sursa: ***jurnalul.ro/stiri/politica/presa-germana-klaus-iohannis-acest-j-f-kennedy-de-romania-637569.html nu va e rusine?
Raspunde

karla

Acum 11 ani

Doamne ar da ALEX :)
Raspunde

ALEX

Acum 11 ani

Am vb cu Doamne, cica Sasu ajunge guvernator si o sa se incurce in flo-cii unei tiganci de-a lu cioaBa. Fapt pentru care o sa se imbolnaveasca de deces prin impuscare. Cica o sa se repete o istorie hamericana, sau pl mea ceva de genu asta.
Raspunde

Profu

Acum 11 ani

me bukur ca adevaratul alex e IDIOT,sigur e repetent la scoala.In (_!_)ind il vor pune consilier lokal.
Raspunde

hopa

Acum 11 ani

hai sictir ieniceriisi retardatii de vlahi..stizi si voi istorie ce a uitat ceausescu..ardeal este traducerea din originalul in maghiara ardely.........cand romanii au coborat din munte civilizatia era in toi in ardeal...asa k ciocu mic si fi ti bucurosi k va mai scoate odata din rahat un sas...parvenitzilor..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus